TREPTE SI PERVAZE ANDEZIT

 

Trepte si pervaze andezit de la producatorul  Rocas Decor va ofera strips-uri din andezit la preturi promotionale. Strips-ul de andezit e alegerea excelenta pentru a placa soclurile cladirilor, locuintelor, gardurile, avand un coeficient de absorbie foarte scazut, ceea ce il face usor de intretinut. Se poate asorta usor si se poate incadra in orice cadru, fie rustic sau modern, romantic, elegant sau rafinat. Strips-ul din andezit poate fi de dimensiuni fixe sau de dimensiuni la cererea clientului. Putem furniza cantitati mari de strips din andezit in termene scurte, la preturi promotionale, astfel putandu-ne adapta atat lucrarilor medii cat si mari.

Andezit  este un material cu o frumusete aparte, este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj exterior rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de andezit fiamat , la cel mai bun pret andezit de pe piata. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti piatra naturala. In depozitele noastre din Cluj Napoca, Bucuresti,Oradea,Bistrita si Timisoara dispunem de o paleta larga de solutii pentru decoratiuni din piatra naturala.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Prelucram la cerere capace de gard si stalp, trepte si contratrepte , glafuri andezit exterior si interior,pervaze. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru andezit exterior si promotii atractive.    Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de  ANDEZIT

Trepte si glafuri andezit Cluj Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de andezit fiamat si granit exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru andezit fiamat si granit exterior. Oferim travertin placaj, piatra cubica,blat de marmura alba si neagra. Servicii profesionale de montaj granit si andezit. La noi gasiti andezit gri, pervaze si glafuri de granit. De asemenea trepte granit exterior si glafuri din piatra de calitate. Cumpara piatra naturala direct de la producator. Termen de executie doar 2-3 zile!

trepte antracit Cluj Napoca| trepte antracit Timisoara| trepte antracit Bucuresti| trepte antracit Oradea| trepte antracit Sibiu| trepte antracit Bistrita| trepte antracit Zalau|