TREPTE SI GLAFURI DIN MARMURA IN BISTRITA

Trepte si glafuri din Marmura in Bistrita este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, pardoseli, baie, terase etc. Oferim produse de placaj marmura de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, lavoare, pavele și pervaze de granit exterior si interior, placare de soclu si gard cu  marmura.

Avem toate modele de placaje de marmura alba si neagra pe stoc în depozitele noastre din București, Cluj Napoca, Sibiu, Bistrita, Oradea și Timișoara. Marmura poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevărat frumos și elegant al oricărei construcții. Suntem mândri să avem întotdeauna în stoc cantități mari de placaje marmura alba si negra. Va asigurăm că materialele noastre sunt de înaltă calitate vor ridica proiectul dvs. la nivelul așteptărilor. La noi vei fi sigur că vei găsi cel mai bun preț pentru  marmura in Bistrita. Oferim modele de marmura bookmatched.

In calitate de producator si importator de placaj granit, Rocas Decor detine cele mai mari depozite de piatra naturala din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, granit,placaj travertin,ardezie si placaje andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte marmura, glafuri granit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru granit in Bistrita  si promotii atractive. Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de marmura