TRAVERTIN SCAPITAT

Travertin  scapitat. Travertinul este una dintre cele mai utilizate pietre naturale pentru decorațiuni interioare sau exterioare. Ideal pentru fațade, trotuare, pardoseli, baie, terase etc. Oferim produse de pavaj travertin de înaltă calitate. Dacă doriți să vă remodelați casa sau grădina, vă oferim diverse modele personalizate. Blaturi, scări / trepte, placaj, mosaic, chiuvete, pavele și pervaze de travertin exterior si interior.

Avem multe modele de placaje de travertin pentru bucatarie pe stoc în depozitele noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu,Bistrita,Oradea,Timișoara si Budapesta. Travertin antichizat online poate fi cel mai bun material pentru un design original, cu adevărat frumos și elegant al oricărei construcții. Suntem mândri să avem tot timpul pe stoc cantități mari de travertin exterior si interior. Va asigurăm că materialele noastre sunt de înaltă calitate vor ridica proiectul dvs. la nivelul așteptărilor. La noi vei fi sigur că vei găsi preț bun pentru travertin scapitat.

In calitate de producator si importator de placaj travertin, Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, granit,placaj travertin,ardezie si placaje andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

ROCAS DECOR – TRAVERTIN DE CALITATE

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte marmura, glafuri granit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț mic pentru travertin scapitat in Romania si tot anul promotii.

Bucura te de travertinul tau pe termen lung cu impermeabilizarea cu solutii profesionale STONETECHN.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele la Travertin

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

 

Travertin scapitat  de La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin si marmura in showroom-urile  la Cluj Napoca,Timisoara,Bucuresti,Bistrita,Oradea,Sibiu si Budapesta. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru travertin scapitat in Romania din care executam trepte,glafuri,blaturi si pavele. Prelucram si montam glafuri si scari de travertin in termen scurt.

Alege calitatea produselor Rocas Decor !    cere oferta acum !

Mai multe modele la: travertin

travertin exterior Cluj Napoca| travertin light si classic Timisoara| depozit de travertin in Bucuresti| travertin in Oradea| depozit traverin in Sibiu| pervaze si trepte din travertin in  Bistrita| travertin in Alba Iulia| preț bun pentru travertin in Zalau| trepte travertin si glafuri in Turda| travertin Dej|