SOLUTIE DE IMPERMEABILIZARE PENTRU TRAVERTIN

Solutie impermeabilizare travertin. Etanșarea la o piatra naturala este aplicarea unui tratament de suprafață pe produse care întârzie colorarea și coroziunea.  Toate pietrele naturale în structura lor au îmbibate canale capilare interconectate care permit penetrarea acestora cu lichide și gaze.  Aceste canale poroase acționează ca un burete, iar acțiunea capilară atrage lichidele în timp, împreună cu orice săruri dizolvate și alte solutii. Piatrele foarte poroase, precum calcarul absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele  mai dense nu. Spre exemplu granitul, este semnificativ mai puțin poros, si absoarbe volume mai mici și mai lent, în special  lichide vâscoase.

Impermeabilizant granit, travertin ,marmura ,calcar.

Indiferent de tipul de piatra pe care il aveti –  ardezie, calcar, granit, travertin, marmura, lava stone, protectia lor este necesara. Alegerea corecta a produselor de curatare, intretinere, si tratament protectiv este esentiala. Asa  prevenim patarea, depunerile de calcar sau alte substante cauzatoare de daune suprafetelor de piatra orizontala sau verticala. Solutie impermeabilizare travertin STONETECHN profesional. Solutie impermeabilizare travertin.

Impregnant pentru piatra naturala, soluctie impermeabilizare travertin.

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blaturi, pardoseli (atât în ​​interior cât și în exterior) și băi, fatade,garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte. De asemenea in timp, dăunează pietrei. Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

Protectia piatra la exterior cu solutie impermeabilizare travertin STONETECHN.

   Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu „efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu „efect umed”. Impregnantul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe Calcar, Ardezie, Granit, Marmura,Teracotă și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de viață de până la 8 ani. 

    cere oferta chiar acum !

 

Impregnanti


WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

 

Wet Sealer este un produs destinat pentru tratamentul materialelor colorate din granit, marmura, piatra si pavaje, ajuntand la intensificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingere a apei, crescand astfel rezintenta la agentii externi.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea de tratat cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare, pe suprafata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire:  Aproximativ 10-20 mp/litru, in functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

 

Betawax este un produs destinat pentru tratamentul granitului si marmurei colorate. Acopera micile excoriatii si microfracturi imbunatatind gradul de lustruire si ajuta la intesificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingerea apei, crescand astfel rezistenta la agentii externi. Prin adaugarea de pigmenti speciali permite intensificarea culorilor naturale insuficiente.

Mod de utilizare:

Manual- Varsati cateva picaturi de Betawax pe placile uscate si uniformizati cu o carpa uscata si curata

Mecanizat- Se aplica produsul cu masini automatizate, folosind produsul pur sau cu adaos de pigmenti colorati conform cerintelor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru, in functie de porozitate

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

 

SIL 290 este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc...Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit. Superficiile tratate capata o nuanta de efect umed evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Caracteristici si Utilizari:

Suprafetele tratate trebuie sa fie curate si uscate. Se aplica direct pe suprafetele de tratat prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata.

Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie. Pentru o protectie eficienta contra petelor este indicata aplicarea produsului dupa 1 an de zile.

Acoperire: 15-20 mp/litru

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

 

Natural Sealer este produsul ideal pentru protejarea suprafetelor plane si verticale, scarilor si placilor funerare din marmura, piatra, granit sau pavaje. Acesta ofera suprafetelor tratate rezistenta la apa si cresterea rezistentei la agentii externi, cum ar fi ploi acide, smog, inghet si umiditate, pastrand culoarea naturala a acestora.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea tratata cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare pe o supfarata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire: 10-20 mp/litru. In functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

 

Defender este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc... Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit.

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafetele curate si uscate prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata. Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie.

Acoperire: 15-20 mp/litru

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.

 

A.G.E T7 este un produs pe baza de rasini si ceruri naturale special fabricat pentru tratarea superficiilor din piatra naturala si marmura dupa sablatura cu A.G.E T5. Superficiile tratate capata o nuanta de efect anticat evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Poate fi folosit pentru suprafete interioare sau exterioare, astfel incat suprafetele tratate devin oleohidrorepelente.

Mod de utilizare:

Se aplica cu pensula pe suprafetele curate si uscate facand atentie la uniformizarea corecta a produsului cu un trafalet in bumbac cu fir scurt.

Se recomanda utilizarea produsului in spatii bine ventilate evitand inhalarea directa a vaporilor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru

Antialunecare


A.G.E T5 – sablator chimic marmura si calcar

 

A.G.E T5 este un produs acid care produce sablarea/antichizarea chimica a mai multor tipuri de marmura, calcar sau alte materiale. Este un produs foarte usor de utilizat fiind folosit pe suprafete mici cu blaturi de bucatarie, scari, placari cu aspect rustic, etc..

Mod de utilizare

Aplicati uniform produsul pe suprafata de lucru asezata orizontal cu o stropitoare sau prin pulverizare.

Lasati produsul sa lucreze pentru o perioada de 5-10 minute dupa care spalati cu multa apa. Pentru un efect anticat mai accentuat lasati produsul sa lucreze pentru mai mult timp. Pentru a evidentia sau intensifica culoarea materialului si pentru a-l proteja de agentii externi, aplicati dupa uscare Betawax sau A.G.E T7

Acoperire: 4-7 mp/litru

A.G.E T9 – tratament anti-alunecare granit

 

A.G.E T9 este un tratament anti-alunecare pentru suprafetele de granit lustruite sau pietre cristaline impiedicand astfel alunecarea atunci cand suprafata acestuia este umeda. Este un produs foarte usor de utilizat fiind folosit pe diverse suprafete precum scari, terase, trotuare,etc...

Mod de utilizare

Inainte de utilizare, curatati suprafata de murdarie sau ceara acolo unde este cazul. Aplicati uniform produsul pe suprafata de lucru asezata orizontal cu o stropitoare, mop sau prin pulverizare.

Lasati produsul sa lucreze pentru o perioada de 2-5 minute dupa care spalati cu multa apa. Pentru un efect anti-alunecare mai avansat, repetati aplicatia pana cand obtineti efectul dorit.

Pentru a evidentia sau intensifica culoarea materialului si pentru a-l proteja de agentii externi, aplicati dupa uscare Betawax.

Acoperire: 8-10 mp/litru

Rustop T1 – eliminare pete de rugina granit

 

Rustop T1 este un produs special folosit la eliminarea petelor de rugina din toate graniturile bogate in fier ( Kashmir, Solar White, Camelia White, Azularan...). Acesta reduce si elimina petele de culoare galbuie si previne reformarea acestora pe suprafetele curatate.

Mod de utilizare

Intindeti-l uniform pe toata suprafata, chiar si pe verticala, cu o matura, de jos in sus. Distantati placile intre ele cu bucati de plastic astfel incat produsul sa poata lucra o ora, sau chiar mai mult in unele cazuri.

Pentru prevenirea unei eventuale inchidere a culorii pe materiale mai deschise la culoare, se recomanda diluarea produsului ( 7 parti de Rustop T1 si 3 parti de apa ).

Dupa folosirea produsului recomandam aplicarea unui hidrorepelent, GMS 511, Betawax pentru a proteja materialul de agentii externi ( ploi acide, smog, inghet, umiditate...)

Detergenti


MARBLE CLEANER – detergent detartrant pentru pete adeziv,ciment ,praf,saruri .

 

Marble Cleaner este un produs complex destinat pentru mai multe utilizari. Se foloseste in mod special ca detartrant si decalcifiant pentru recuperarea suprafetelor murdare si imbatranite din marmura, piatra, granit sau pavaje ( la eliminarea fluorescentelor ). Poate fi folosit la indepartarea rezidurilor rezultate in urma operatiilor de taiere si montaj, a petelor de ciment si adeziv.

Mod de utilizare

Aplicati  uniform produsul cu o pensula, varsandu-l direct pe material sau prin pulverizare si lasati-l sa lucreze cateva minute, dupa care frecati cu o perie de plastic ( daca e nevoie ) si spalati/ clatiti cu multa apa. Suprafetele tratare nu intra in contact cu apa.

A  nu se folosi pe suprafete lucioase din marmura,travertin,calcar deoarece le matuieste !!!

STONE CLEANER – deteregent pentru pete de igrasie,muschi,tannin,lemn si alte culori

 

Stone Cleaner este utilizat pentru curatarea materialelor murdare si innegrite de smog , alge , muschi sau igrasie putand fi aplicat pe suprafete netede sau mate .

Stone Cleaner  are o puternica actiune oxidanta si penetranta si e foarte usor de indepartat dupa folosire .

 

Mod de folosire

Se aplica uniform pe suprafata de curatat si se lasa cateva ore dupa care se curata cu o perie daca este cazul si se indeparteaza cu apa .Daca suprafata nu este complet curata repetati operatiunea.

 

Acoperire  - 5-10mp/litru

 

CORMAC – detergent alcalin pentru eliminarea petelor de praf,ulei,smog.

 

Detergent lichid universal concentrat foarte puternic folosit la indepartarea petelor de smog si grasime de pe suprafete din piatra, marmura, granit, pavaje, etc...

Mod de folosire:

Se pulverizeaza pe suprafata dorita, se asteapta cateva minute dupa care se indeparteaza cu o carpa uscata sau direct cu apa. Acolo unde este nevoie se poate folosi o perie de plastic.

Aplicare: se poate folosi produsul pur sau diluat in apa pana la 50%. A nu se utiliza impreuna cu alti detergenti, acest lucru putand anula efectul produsului.

T-POWER – detergent igienizant de intretinere/spalare zilnica pardoseli

 

Detergent igienizant folosit pentru combaterea si stoparea dezvoltarii bacteriilor, microorganismelor, ciupercilor, etc...

Mod de folosire:

Zilnic, ca igienizant pentru bai, bucatarii, pavimente, restaurante. A nu se utiliza impreuna cu alti detergenti, acest lucru putand anula efectul antibacterian al produsului.

Aplicare: 3-4 capacele la 5 litri de apa

NETTAX – spray autolucidant pentru blaturi,mese ( uz casnic )

 

Nettax este un spray auto-lucidant care curata si impermeabilizeaza instantaneu. Nettax este un produs neutru , alcatuit din rasini siliconice speciale , destinat suprafetelor lucioase din marmura , piatra sau granit (blaturi de bucatarie , bar, mese, etc...)

Mod de utilizare:

Se aplica de la o distanta  de 25 de cm de suprafata pe care doriti sa o tratati dupa care intindeti uniform cu o carpa uscata. A se agita sprayul inainte de utilizare

Solutie impermeabilizare pentru travertin de la Rocas Decor.

Va putem oferi consultanta,masuratori si montaj in alegerea de pervaze, trepte, glafuri exterior si interior din  piatra naturala in  toate showroom-urile din tara. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  multicolora si neagra in Romania ! Piatra travertin direct de la producator ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit cu solutie impermeabilizare travertin  la preț mic cu livrare in :

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita. Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov. Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi. Calimanesti, Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Hunedoara. Eforie, Faget. Fagaras, Focsani, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Harsova, Hateg, Hunedoara.

Iasi, Otopeni, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Maraşesti, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nadlac, Nasaud, Navodari. Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Oraviţa, Orastie, Orsova. Petrosani, Piatra Neamt. Pitesti, Ploiesti, Predeal, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Reghin, Resita, Roman,  Salonta, Satu Mare, Sanicolau Mare.  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slanic, Slanic-Moldova, Slobozia, Suceava, Targoviste. Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vatra Dornei, Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.