DEPOZIT PIATRA NATURALA TIMISOARA

Depozit Piatra Naturala Timisoara Rocas Decor va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru travertin,granit si marmura in Timis !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine cele mai mari depozite de piatra naturala decorativa din Timisoara. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit fiamat , placaje travertin de exterior, placaje ardezie multicolora. Oferim multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.  Avem permanent pe stoc lastre mari de granit, marmura, travertin, compozit cuart si Onix . Prelucram trepte, blaturi, pervaze de granit si marmura in termen scurt.

SHOWROOM TIMISOARA

Nume: Horea Simionescu , Iuliu Ladar
Adresa: str. Calea Stan Vidrighin nr 24
Telefon: 0736-388.206 / 0786036440
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sambata: 09:00 – 14:00

           

            

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri din granit si marmura in  showroom-ul noastru in  Timisoara in Timisoara pe Calea Stan Vidrighin nr 24 . Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai eficienta solutia pentru proiectele voastre !

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie  din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru marmura si granit in Timisoara si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Va invitam sa vedeti catalogul de produse online, cu peste 1000 modele de piatra online, travertin, granit, marmura etc

PIATRA NATURALA

TRAVERTIN

granit cluj

GRANIT

MARMURA

COMPOZIT

ARDEZIE

TOATE PRODUSELE

Piatra Naturala Rocas Decor Timisoara
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Timisoara si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

piatra decorativa in Cluj Napoca | piatra decorativa in Timisoara | piatra decorativa in Bucuresti | piatra decorativa in Oradea | piatra decorativa in Sibiu | piatra decorativa in Baia Mare | piatra decorativa in Satu Mare | piatra decorativa in Bistrita | piatra decorativa in Alba Iulia | piatra decorativa in Zalau |