DEPOZIT PIATRA NATURALA BUCURESTI

Depozit Piatra Naturala Bucuresti Rocas Decor va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Voluntari. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru voi! Cel mai bun pret pentru travertin,granit si marmura in Bucuresti !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine unu cele mai mari depozite de piatra naturala decorativa din Bucuresti. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura alba si neagra, placaje granit fiamat. De asemenea placaje travertin de exterior, placaje ardezie multicolora, compozit cuart pentru blaturi de bucatarie. Oferim multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.  Avem permanent pe stoc lastre mari de granit, marmura, travertin, compozit cuart si Onix . Prelucram trepte, blaturi, pervaze de granit si marmura in termen scurt.

Showroom Bucuresti
Nume: Xenia Sbiliri
Adresa: Bulevardul Voluntari nr.106 (compex orient),  langa Metro Voluntari
Telefon: 0728986003 , 0741217337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 18:00, Sambata: 09:00 – 14:00

          

       

       

       

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri din granit si marmura in  showroom-ul noastru in  Bucuresti pe Bulevardul Voluntari nr.106 (compex orient),  langa Metro Voluntari . Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai eficienta solutia pentru proiectele voastre !

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie  din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru marmura si granit in Timisoara si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Piatra Naturala Decorativa Bucuresti Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Bucuresti si in toate showroom-urile din tara. Va face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru piatra naturala in Bucuresti. Marmura si granit model bookmatch. Alege calitate direct de la producator.

marmura si granit bookmatch Cluj Napoca | marmura si granit bookmatch Timisoara | marmura si granit bookmatch Bucuresti |marmura si granit bookmatch  Oradea | marmura si granit bookmatch Sibiu | marmura si granit bookmatch Bistrita |