Depozit de piatra naturala si granit in CLUJ

Cu sediul în Cluj Napoca in Romania, Rocas Decor oferă soluții personalizate în piatră naturală pentru arhitecți, dezvoltatori de proiecte, companii de construcții și persoane fizice din întreaga Europa. Serviciile noastre  acopera de la un singur produs precum un blat de bucătărie pana la un proiect complet de piatră naturală pentru un hotel de lux. 

In calitate de producator si importator de marmura si granit, Rocas Decor detine mari depozite de piatra naturala din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie, placaje andezit si piatra cubica. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem lastre mari de granit, marmura, travertin, compozit cuart si Onix.

 

 

Showroom Cluj-Napoca
Nume: Tsiboukas Ioannis
Adresa: str. Campina nr.62, Cluj-Napoca
Telefon: 0721 286 985/0741217337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sambata: 09:00 – 14:00

      Depozit de piatra naturala, marmura si granit in CLUJ-NAPOCA     

          

              

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri din granit si marmura in toate showroom-urile noastre in Bucuresti, Oradea, Sibiu,Bistrita, Cluj si Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai eficienta solutia pentru proiectele voastre !

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie  din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret marmura si granit si promotii atractive.

cere oferta chiar acum !

Mai multe produse de piatra naturala

 

Va invitam sa vedeti catalogul de produse online cu multe modele de piatra naturala, granit, travertin, marmura etc.

PIATRA NATURALA

TRAVERTIN

granit cluj

GRANIT

MARMURA

COMPOZIT

ARDEZIE

TOATE PRODUSELE

Showroom de Piatra Naturala Cluj Napoca Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Cluj Napoca. Va facem oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru  Piatra Naturala in Cluj Napoca. Alege calitate. Cumpara piatra decorativa direct de la producator.

depozit piatra naturala Cluj Napoca | depozit piatra naturala Timisoara | depozit piatra naturala Bucuresti | depozit piatra naturala Oradea | depozit piatra naturala Sibiu | depozit piatra naturala Bistrita |