PIATRA NATURALA

Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit,travertin. Astea sunt atent selectate
din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri.
In calitate de producator si importator de piatra, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje andezit.

Cu multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, andezit. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, seminee, lavoare sau orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.
Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.  cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de produse : aici !

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

Cluj Napoca | Timisoara | Bucuresti | Oradea | Sibiu |  Bistrita |