PIATRA NATURALA PENTRU PLACARE DE GARD

piatra naturala placare gard. Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit si travertin. Astea sunt atent selectate din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri. In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala decorativa în România. Va punem la dispozitie zeci de mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, granit lucios, travertin exterior,  andezit fiamat.

Oferim multiple dimensiuni si finisaje de placaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. O gama coloristica bogata de alb, negru, maro, crem, gri, galben, antracit si verde. Avem disponibile lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blaturi de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt. In oricare din locatiile noastre veti gasi preț bun pentru  piatra naturala  placare gard si un departament outlet cu promotii atractive de piatra naturala decorativa.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la comanda clientului pervaze de travertin pentru exterior si interior. Confectionam blaturi de bucatarie si baie din compozit cuart si glafuri din marmura alba si neagra. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra naturala la soclu si gard. Trepte pentru scari din granit negru si antracit pentru exterior si interior. Predam comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra naturala este recomandat impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

cere oferta chiar acum !

Mai multa piatra naturala

Piatra naturala pentru placare gard La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta  in alegerea de placi din piatra naturala decorativa in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. preț bun pentru  Piatra Naturala gard in Romania. Prelucram si montam capace de gard si stalp din travertin, pervaze pentru ferestre din marmura, trepte exterior si interior din granit. Blaturi de compozit cuart pentru bucatarie si baie. Livrare rapid din stoc. preț mic pentru placi de piatra naturala.

Depozit de piatra naturala placare gard in: Cluj Napoca | Timisoara | Bucuresti Oradea SibiuBistrita | Zalau