PIATRA NATURALA FASONATA

Piatra naturala fasonata. Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit si travertin. Astea sunt atent selectate din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri. In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala decorativa în România. Va punem la dispozitie zeci de mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, granit lucios, travertin exterior,  andezit fiamat.

Oferim multiple dimensiuni si finisaje de placaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem disponibile lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blaturi de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt. In oricare din locatiile noastre veti gasi preț bun pentru piatra naturala la fatada si un departament outlet cu promotii atractive de piatra naturala fasonata.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la comanda clientului pervaze de travertin pentru exterior si interior. Confectionam blaturi de bucatarie si baie din compozit cuart si glafuri din marmura alba si neagra. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra naturala la soclu si gard. Trepte pentru scari din granit negru si antracit pentru exterior si interior. Predam comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra naturala este recomandat impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin !

Piatra naturala fasonata  La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta  in alegerea de piatra naturala decorativa fasonata in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. preț bun pentru  Piatra Naturala in Romania. Prelucram si montam capace de gard si stalp din travertin, pervaze pentru ferestre din marmura, trepte exterior si interior din granit. Blaturi de compozit cuart pentru bucatarie si baie. Livrare rapid din stoc. preț mic pentru piatra naturala decorativa.

piatra online in Cluj Napoca | piatra naturala exterior Timisoara | piatra online in Bucuresti | piatra exterior Oradea | piatra exterior Sibiu | piatra exterior Bistrita | piatra naturala Zalau