PIATRA NATURALA

Piatra naturala  in Cluj Napoca. Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit si travertin. Astea sunt atent selectate din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri. In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine cele mai mari depozite de piatra naturala decorativa din Romania. Va punem la dispozitie zeci de mii de mp de placaje din marmura alba si neagra, granit lucios, travertin exterior,  andezit fiamat.

Oferim multiple dimensiuni si finisaje de placaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem disponibile lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blaturi de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt. In oricare din locatiile noastre veti gasi cel mai bun pret pentru piatra naturala si un departament outlet cu promotii atractive de piatra decorativa.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la comanda clientului pervaze de travertin pentru ferestre la exterior si interior. Confectionam blaturi de bucatarie si baie din compozit cuart si glafuri din marmura alba si neagra. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra la soclu,fatada si gard. Trepte pentru scari din granit negru si antracit pentru exterior si interior. Predam comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra este recomandat impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin !

Piatra Naturala Decorativa de La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta  in alegerea de piatra si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Cel mai bun pret pentru  Piatra Naturala in Romania. Prelucram si montam capace de gard si stalp din travertin, pervaze pentru ferestre din marmura, trepte exterior si interior din granit, blaturi de cuart pentru bucatarie si baie. Livrare rapid din stoc.

Depozit de piatra naturala ln:  Cluj NapocaTimisoara Bucuresti Oradea SibiuBistrita Zalau