PIATRA NATURALA CLUJ

Piatra naturala in Cluj Napoca. Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit,travertin. Astea sunt atent selectate
din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri.

In calitate de producator si importator de piatra, Rocas Decor detine cele mai mari depozite de piatra decorativa din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje andezit.

Cu multiple dimensiuni si finisaje de placaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blaturi de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret pentru piatra naturala si promotii atractive.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin !

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra decorativa si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru  Piatra Naturala in Romania. Prelucram si montam capace de gard si stalp din travertin, pervaze pentru ferestre din marmura, trepte exterior si interior din granit, blaturi de cuart pentru bucatarie si baie. Livrare rapid din stoc.

piatra naturala Cluj Napoca | piatra naturala Timisoara | piatra naturala Bucuresti | piatra exterior Oradea | piatra exterior Sibiu | piatra exterior Bistrita | piatra exterior Zalau