PIATRA NATURALA CALEA TURZII IN CLUJ

Piatra naturala Calea Turzii in Cluj Napoca. Din pasiune pentru piatra naturala si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de marmura,granit,travertin. Astea sunt atent selectate
din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri.

In calitate de producator si importator de piatra, Rocas Decor detine depozite mari de piatra decorativa în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje andezit.

Cu multiple dimensiuni si finisaje de placaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blaturi de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala si promotii atractive.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la comanda clientului pervaze de travertin pentru exterior si interior. Confectionam blaturi de bucatarie si baie din compozit cuart si glafuri din marmura alba si neagra. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra naturala la soclu si gard. Trepte pentru scari de granit negru si antracit pentru exterior si interior. Predam comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra.Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de travertin !

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra decorativa si piatra naturala Calea Turzii in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru  Piatra Naturala in Romania. Prelucram si montam capace de gard si stalp din travertin, pervaze pentru ferestre din marmura, trepte exterior si interior din granit, blaturi de cuart pentru bucatarie si baie. Livrare rapid din stoc.

piatra naturala Cluj Napoca | piatra naturala Timisoara | piatra naturala Bucuresti | piatra exterior Oradea | piatra exterior Sibiu | piatra exterior Bistrita | piatra exterior Zalau