Piatra naturala Andezit

Piatra cubica din inima Transilvaniei este folosita din cele mai vechi timpuri. Pe vremurile se producea manual, bucata cu bucata  prelucrata manual de cioplitori.  Rocas Decor produce si comercializeaza piatra cubica atat pe teritoriul Romaniei cat si la toata Europa. Cu o rezistenta extrem de ridicata  la uzura si intemperii  in timp  este solutia ideala pentru placari la exterior.

Cubica o producem  din andezit, extras din cariere de piatra naturala din  Transilvania. Fand o roca vulcanica este rezistenta in timp si la trafic greu.  Cubica din adezit este un material ideal cand vine vorba de pavarea aleilor la exterior. Calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Alege modelul de cubica andezit exterior pentru un design modern si indraznet.

Prelucram orice tip de piatra naturala, marmura, travertin, granit, andezit. Realizam piese unicate si personalizate pentru lucrari rezidentiale , proiecte publice sau de anvergura.
Avand in echipa Rocas Decor specialisti cu experienta in piatra, realizam o gama larga de piese personalizate sau deciratiuni. De asemenea oferim servici profesionale de montaj de cubica peste tot in tara.

Prelucram si montam blaturi de bucatarie si baie din granit cuart, placari exterioare pentru alei si socluri cu andezit.  Materializand astfel proiectul clientului intr-o lucrare de piatra de calitate, care innobileaza orice ambient. Oferim servicii de montaj profesional de cubica in toata tara !        cere oferta chiar acum !

Piatra cubica direct de la producator. Permanent avem pe stoc cantitati mari !

Mai multe modele de   cubica

Piatra naturala  de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de  cubica andezit si granit exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora!   Oferim si servicii profesionale de montaj de piatra naturala in toata tara !        Cumpare direct de la producator .

depozit de piatra naturala  in Cluj Napoca| depozit de piatra naturala  in Timisoara| depozit de piatra naturala  in Bucuresti| depozit de piatra naturala in Oradea| depozit de piatra naturala  in Sibiu| depozit de piatra naturala in Bistrita