Mozaic Artistic Rocas Decor de cea mai buna calitate!

Mozaic artistic de marmura „Adevărata pictură pentru veşnicie“ (Domenico Ghirlandaio, sec al XV-lea). Mozaicul de piatra este o forma de arta care a supravietuit din antichitate pana azi, avand o istorie fascinantă. Mozaicul poate fi definit drept arta de a înfrumuseţa suprafeţele. Pardoseli, pereţi sau bolţi — cu desene realizate din bucăţele de piatră, fixate una lângă alta.

Din cele mai vechi timpuri, mozaicul a fost folosit pentru a împodobi pereţii şi pardoselile. El a decorat şi termele, piscinele şi fântânile — locuri unde umezeala ar fi distrus alte forme de artă mai delicate.Mozaicul poate înfăţişa diverse modele, variind de la pardoseli simple, monocrome, la desene în alb. Si negru şi de la complexele modele florale policrome, la compoziţii picturale ambiţioase. Nu se ştie cu exactitate cine a inventat mozaicul. Egiptenii şi sumerienii din antichitate îşi decorau clădirile cu modele policrome.

Alte picturi pălesc cu timpul, dar mozaicul nu-şi pierde strălucirea odată cu trecerea vremii“. Mozaicul este într-adevăr o pictură în piatră fascinantă, unde culorile sunt armonizate cu măiestrie pentru a obţine efecte subtile de lumini şi umbre, volum şi perspectivă. Mozaicul se poate executa din aproape orice tip de piatra naturala:marmura, travertin,granit, onix. Datorita spectaculozitatii se utilizeaza pentru a innobila artistic orice amenajari interioare si exterioare: baie, bucatarie, piscina, holuri, birouri, chenare decorative etc. In functie de efectul dorit, finisajele pot fi lustruite, antichizate, scapitate etc.Fiind fixate pe plasa, mozaicurile se monteaza usor,iar efectul obtinut este remarcabil.       cere oferta chiar acum !

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Pentru mai multe modele cumpara direct de la producator

Mosaic artistic de piatra Naturala de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de mosaic artistic de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta. Oferta de Piatra Naturala si o gama larga de modele de mosaic artistic facute manual. Alege calitate Rocas Decor.

mosaic artistic de marmura in Cluj Napoca| mosaic artistic de piatra naturala in Timisoara| mosaic artistic de piatra naturala in Bucuresti| mosaic artistic de piatra naturala in Oradea| mosaic artistic de piatra naturala in Arad| mosaic artistic de piatra naturala in Sibiu| mosaic artistic de piatra naturala in Bistrita| mosaic artistic de piatra naturala in Zalau| mosaic artistic de piatra naturala in Turda| mosaic artistic de piatra naturala in Odorheiu Secuiesc|