PRODUSE

Produse de piatra naturala Rocas Decor. In calitate de producator si importator de marmura si granit, Rocas Decor detine mari depozite de piatra naturala din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie, placaje andezit si piatra cubica. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de glafuri din granit si marmura in toate showroom-urile noastre in Bucuresti, Oradea, Sibiu,Bistrita, Cluj si Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai eficienta solutia pentru proiectele voastre !

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie din compozit quartz, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte de marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret marmura si granit si promotii atractive. 

 cere oferta chiar acum !

Mai multe produse de piatra naturala : ROCAS DECOR

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

cel mai bun pret pentru piatra naturala in Cluj Napoca| cel mai bun pret pentru piatra naturala in Timisoara| cel mai bun pret pentru piatra naturala in Bucuresti| cel mai bun pret pentru piatra naturala in Oradea| cel mai bun pret pentru piatra naturala in Sibiu| cel mai bun pret pentru piatra naturala in Bistrita|