LUCRARI CU TRAVERTIN

Lucrari cu travertin de la Rocas Decor. In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite de travertindin Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje antracit.

Placajele noastre de travertin au multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre de granit, marmura si travertin piatra naturala. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie cuart, blaturi pentru baie din marmura. Executam rapid lucrari cu trepte si contratrepte din granit, glafuri din travertin pentru  interior si exterior.

Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra cu piatra decorativa. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret travertin si promotii atractive de piatra naturala travertin. Alege travertin de calitate direct de la producator.

cere oferta personalizata.

Piatra travertin Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de travertin si piatra naturala in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora!  Cel mai bun pret travertin placaje.  Cumpara travertin de calitate direct de la producator.

placaj travertin exterior Cluj Napoca| placaj travertin exterior Timisoara| placaj travertin exterior Bucuresti| placaj travertin exterior Oradea| placaj travertin exterior Sibiu| placaj travertin exterior Bistrita|