LUCRARI PIATRA CUBICA

Lucrari piatra cubica,in calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, piatra naturala. Producem la comanda clientului dorduri, trepte, glafuri, placaje, dale, pavaje din piatra adezit.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie, blaturi pentru baie, trepte si contratrepte , pervaze interioare sau exterioare. Si oricare alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.  cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de andezit : ANDEZIT

           

           

           

            

           

           

           

Lucrari cu piatra cubica Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra cubica si cubica de granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru piatra cubica in Romania. Servicii de consultanta si montaj profesional de piatra cubica  cu livrarea la termen si calitate garantată.

Producator de piatra cubica cu livrare in  Cluj NapocaTimisoaraBucurestiOradeaSibiuBistrita|