LUCRARI ONIX

Lucrari cu piatra Onix. Onyx este o piatra naturala care va adauga factorul wow  in decorul casei tale si va ofera glamur si rafinament.  Rafaello este un material premiat pentru calitatile sale exotice si translucide. Se preteaza ca accesoriu exclusivist indiferent de stil. Onyxul este o piatra decorativa care aduce un sentiment de eleganta si rafinament oricarui proiect.

     Onyx decor , unirea perfectă cu natura. Decorarea peretilor cu placi  reprezinta pentru arhitectura moderna una dintre cele mai dorite alegeri ale designerilor.  Onyx decor îmbina interiorul cu Natura pentru a-și transmite esența și frumusețea prin formele sale organice și imprevizibile.

Onyx are un concept propriu, fiecare piesă este unică ca și cum ar fi o amprentă. Dă o valoare estetică și rafinament oricărui tip de arhitectură. Onyxul înfrumusețează spațiul din jur și oferă o expresie unică, tipică operelor de artă.   Acestea sunt doar câteva modele de onyx disponibile în colecția noastră.

Rocas Decor este unul din lideri în domeniu de piatră naturală, ocupând o poziție importanta pe plan national. Creat de la nivel local ne-am extins la nivel international datorită calității și designului unic al produselor noastre.

Clienții care isi doresc un design nonconformist vor alege produse de piatra decorativa Rocas Decor. Acest lucru se datorează si faptului că echipa noastra este orientata spre satisfacerea nevoilor și realizarea proiectelor lor.    De asemenea detinem depozit Onyx cu stocuri mari si permanente, iar clienti nostri pot vizualiza oricand materialul dorit.

cere oferta chiar acum !

DARE TO DREAM !   DESCOPERA O ALTA LUME :  Onyx

Piatra Onix Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra Onyx si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va  facem o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele cu Onix care aveti! preț bun pentru piatra Onix in Romania. Oferim montaj profesional indiferent de complexitatea proiectului. Onix de calitate Rocas Decor.

piatra Onix in Cluj NapocaTimisoara| Bucuresti| OradeaSibiuBistrita|