LUCRARI CU PIATRA NATURALA

Lucrari cu piatra naturala la exterior si interior. Cea mai potrivita carte de vizita, care sa ne reprezinte, este portofoliul nostru de lucrari cu piatra naturala. Lucrarile noastre cu granit, marturie a stilului si calitatii produselor noastre.
Remarcandu-se prin absoluta unicitate, cromatica , textura sau venaturi, fiecare model de piatra este unic in felul lui. Granit-ul confera o nota de spectaculozitate si eleganta , reflectand personalitatea si amprenta proprietarului.
Lucrarile noastre cu piatra decorativa ne definesc prin realizare, in timp ce va reprezinta pe dvoastra. Va puteti bucura de inspiratia care v-o transmit, dar puteti indrazni sa va creati stilul vostru unic. Noi suntem aici pentru a pune in practica toate ideile voastre.

Avem sediul principal in Cluj Napoca si depozite cu centre de prelucrare in Bucuresti, Timisoara,Sibiu,Bistrita,Oradea si Budapesta. ROCAS DECOR este unul dintre cei mai mari producatori si prelucratori de piatra naturala în România.

Va punem la dispozitie  placaje din marmura alba si neagra, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje piatra naturala. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare, pervaze. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru travertin si promotii atractive.  Termen de executie doar 2-3 zile !

 cere oferta chiar acum !

Mai multe lucrari cu piatra naturala

 

Portofoliu cu lucrari de Piatra Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala, travertin, marmura si ardezie in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru Piatra Naturala decorativa. Prelucram si montam piatra pentru soclu si gard, trepte de marmura, glafuri din granit pentru exterior si interior, capace de gard si stalp. Oferim calitate si garantie.

Piatra pentru soclu,fatada si gard Cluj NapocaTimisoaraBucuresti| OradeaSibiuBistrita| Zalau|