LUCRARI CU PIATRA ARDEZIE

Lucrari cu piatra Ardezie multicolora si ardezie neagra. In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie  placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje andezit antracit. Avem multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

Detinem lastre de granit fiamat, marmura alba si neagra, placaj travertin clasic, ardezie multicolora, piatra naturala decorativa. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie de cuart, piatra naturala pentru soclu si gard, trepte si contratrepte din marmura, glafuri de antracit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra cu piatra naturala. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun  pentru ardezie multicolora si promotii atractive.

cere oferta de pret !

Piatra Naturala Ardezie neagra si multicolora Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si ardezie in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun piatra ardezie in Romania. Alege ardezie multicolora si neagra de calitate. Cumpara direct de la producator piatra naturala .

ardezie placaj pentru exterior in Cluj NapocaTimisoaraBucurestiOradeaSibiu| BistritaZalau