LUCRARI CU PIATRA ARDEZIE

Lucrari cu piatra Ardezie multicolora si ardezie neagra. In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie  placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje andezit antracit. Avem multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

Detinem lastre de granit fiamat, marmura alba si neagra, placaj travertin clasic, ardezie multicolora, piatra naturala decorativa. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie de cuart, piatra naturala pentru soclu si gard, trepte si contratrepte din marmura, glafuri de antracit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra cu piatra naturala. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna cel mai bun pret  pentru ardezie multicolora si promotii atractive.

cere oferta de pret !

Piatra Naturala Ardezie neagra si multicolora Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si ardezie in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret piatra ardezie in Romania. Alege ardezie multicolora si neagra de calitate. Cumpara direct de la producator piatra naturala .

ardezie placaj exterior Cluj Napoca| ardezie placaj exterior Timisoara| ardezie placaj exterior  Bucuresti| ardezie placaj exterior Oradea| ardezie placaj exterior  Sibiu| ardezie placaj exterior Bistrita| ardezie placaj exterior Zalau