LUCRARI CU MARMURA

Lucrari cu marmura. In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari marmura în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura neagra si alba, placaje granit fiamat, placaje travertin exterior, placaje ardezie multicolora si placaje antracit exterior. Avem multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

Va punem in dispozitie lastre mari de granit, marmura, travertin,Onix si compozit quartz. Prelucram la cerere blaturi de bucatarie si baie din cuart, pervaze pentru ferestre din travertin, trepte si contratrepte din granit si glafuri de marmura pentru exterior si interior. Putem fabrica orice alta aplicatie  personalizata nevoilor dumneavoastra cu piatra decorativa. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru marmura si promotii atractive.

cere oferta de pret marmura !

Portofoliu de lucrari cu marmura Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru marmura in Romania. Prelucram si montam trepte, blaturi, pervaze exterior si interior din marmura alba si neagra. Oferim marmura model bookmatched de calitate.

marmura decorativa in Cluj Napoca| TimisoaraBucurestiOradeaSibiuBistritaZalau|