LUCRARI COMPOZIT QUARTZ

Lucrari compozit quartz pentru blat de bucatarie si baie la preț bun de pe piata !

Compozit cuart pentru blaturi de bucatarie este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Astfel, este unul din materialele cele mai recomandate din punct de vedere al igienei, suprafata sa nonporoasa impiedicand patrunderea si inmultirea bacteriilor si microorganismelor.Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi! 
Varietati de culori si texturi, are un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce il face alegerea ideala pentru  blaturi de bucatarie si insule, blaturi de baie,glafuri, pardoseli, placari scari interioare,  diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical.   Cuarțul compozit este cel mai des utilizat în fabricarea blaturilor de bucătărie.

Compozit cuart pentru blaturi de bucatarie este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei.  

   Materialul este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatra naturala . Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale.
Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare. Quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini.  

Compozit cuart Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de blat din compozit cuart sau granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru compozit cuart in Romania. Prelucram si montam blaturi de cuart in toata tara si in Europa. Oferim garantie si calitate.

Blaturi de compozit cuart in Cluj Napoca| TimisoaraBucuresti| OradeaSibiuBistritaZalau|