LUCRARI ANDEZIT

Lucrari andezit. Lucrarile noaste cu Andezit se comporta excelent  pentru placari exterioare. Majoritatea pietelor publice sunt realizate din priatra cubica si borduri din andezit. Acesta poate fii prelucrat astat in forma naturala, fiamata antiderapanta, cat si in forma mata sau lustruita.

Pavaj andezit disponibil in diferite dimensiuni si grosimi dupa cererea.. Placarea cu placaj andezit sau piatra cubica in curea casei sau in diferite spatii publice va creste valoarea si va adauga o frumusete aparte si un ambinet aparte proiectului dumneavoastra.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit si andezit.

Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

 cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de andezit si granit

Piatra Naturala Andezit Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de andezit fiamat si granit exterior in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem  oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru andezit granit in Cluj. In permanenta stocuri mari. Prelucram trepte de exterior, glafuri pentru ferestre, pavaje si dale din andezit. Cumpara piatra naturala decorativa direct de la producator !

piatra andezit in Cluj NapocaTimisoaraBucuresti| OradeaSibiuBistrita| Turda|