PORTOFOLIU LUCRARI

Portofoliu lucrari cu piatra naturala ! O alta lume ! O alta abordare in piatra naturala ! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat.

Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume, si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate.

Dispunem de o gama diversa de piatra naturala, marmura, granit, travertin,onix , cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

In calitate de producator si importator de granit si marmura, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat, compozit quartz pentru blaturi de bucatarie si placaje din marmura alba si neagra. Travertin pentru exterior, ardezie multicolora, andezit fiamat, granit antiderapant. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite.

De asemenea dispunem de lastre mari de marmura, travertin si granit. Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun travertin si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

pentru consultanta va stam la dispozitia !

Lucrari Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si travertin in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru  piatra naturala in Romania. Piatra decorativa de marmurǎalba si neagra, granit, ardezie, andezit, compozit quarţz sunt materiale care puteti gasi la depozitul nostru. Numeroase forme de piatra decorativa cum ar fi placaje, pervaze, trepte si contratrepte, pavaje, glafuri si dale. Vǎ oferim o mulţime de piatra decorativa de inalta calitate  la preţuri competitive pentru a satisfice cele mai exigente cerinţe şi a castiga încrederea clienţilor.

portofoliu lucrari cu piatra naturala in Cluj NapocaTimisoaraBucuresti| OradeaBistrita|