PLACAJ TRAVERTIN

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra
Travertinul este o roca sedimentara poroasa compacta, din famila calcarelor, formata la gura izvoarelor termale. In tonuri diverse, de la alb, alb-galbui pana la brun alterneaza intr-o gama coloristica larga de nuante calde si naturale. Unele travertine cu venatura intensa si coloratie vie, se mai cunosc și sub denumirile de onyxul peșterilor sau marmură onyx. În general, travertinul este poros.
Acesti pori se inchid cu materiale speciale, iar prin șlefuire și lustruire travertinul capătă o suprafață la fel de fină ca a marmurei. Deoarece este sensibil la acizi, se recomanda protejarea suprafetelor prin impermeabilizare cu solutii speciale. Rezistent si usor de intretinut, travertinul isi gaseste multiple aplicatii inca din vremea Imperiului Roman – Colosseumul fiind cel mai edificant exemplu.

Travertin Autumn Leaves Mat
Travertin Autumn Leaves mat este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai, dormitoare, sau cu aplicatii reusite la exterior – terase, placari verticale etc., ofera unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Light Periat
Travertin Light Periat un material rezistent cu aspect rustic in nuante de crem-bej, se potriveste perfect in spatii traditionale sau moderne aducand frumusetea pietrei naturale atat la interior cat si la exterior.

Travertin Light Scapitat
Travertin Light Scapitat este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Light Com
Travertin Light Com este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej cu usoare venaturi maronii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Light Tumbled
Travertin Light Tumbled un material rezistent cu aspect rustic in nuante de crem-bej, se potriveste perfect in spatii traditionale sau moderne aducand frumusetea pietrei naturale atat la interior cat si la exterior.

Travertin Light Standard
Travertin Light Standard – este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej cu usoare venaturi maronii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Nebula
Travertin Nebula – combinatie coloristica indrazbeata de bej-maro, gri. Nuantele chihlimbarii creaza un impact estetic asupra oricarui spatiu. Potrivit pentru orice aplicatie, bai, bucatarii, livinguri sau terase, Nebula este o alegere potrivita indiferent de stil.

Travertin Noce
Travertin Noce va oferi un aspect uimitor in orice spatiu datorita nuantelor naturale de maro-pamantiu si bej. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Noce Chocolate
Travertin Noce Chocolate va oferi un aspect uimitor in orice spatiu datorita nuantelor naturale de maro-ciocolatiu si bej. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Nuance
Travertin Nuance – este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej cu usoare insertii maronii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Sunset
Travertin Sunset – Finisajul mat ofera o suprafata neteda si scoate in evidenta textura si culoarea. Culorile calde ofera luminozitate incaperii unde este folosit, ca urmare isi gaseste aplicabilitate cel mai adesea in bai si bucatarii, dar se preteaza si pentru aplicatii la exterior.

Travertin Toscana
Travertin Toscana – este o piatra rezistenta in tonuri dechide de crem-bej cu usoare venaturi in tonuri de gri, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Rustic Dale
Travertin Rustic Dale- nuantele neuniforme confera un aer rustic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor decorate, creand senzatia de caldura si confort.

Travertin Light Dale
Travertin Light Dale este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej cu usoare venaturi maronii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru terase, foisoare si trotuare sau gradini.

Travertin Mixt Dale
Travertin Mixt Dale nuantele mixte de bej, maro si caramiziu confera un aer rustic si pastreaza aspectul natural, conferind o ambianta aparte spatiilor decorate, creand senzatia de caldura si confort. Se preteaza pentru terase, foisoare si trotuare sau gradini.

Travertin Noce Dale
Travertin Noce Dale ofera un aspect cald si placut in orice spatiu datorita nuantelor naturale de maro-pamantiu si bej. Pastrand aspectul natural, confera o ambianta aparte spatiilor decorate, creand senzatia de caldura si confort. Se preteaza pentru terase, foisoare si trotuare sau gradini.

Travertin Sunset French Pattern
Travertin Sunset French Pattern – fFinisajul mat ofera o suprafata neteda si scoate in evidenta textura si culoarea. Culorile calde ofera luminozitate incaperii unde este folosit, ca urmare isi gaseste aplicabilitate cel mai adesea in bai si bucatarii, dar se preteaza si pentru aplicatii la exterior.

Travertin Nebula French Pattern
Travertin Nebula French Pattern – combinatie coloristica indrazbeata de bej-maro, gri. Nuantele chihlimbarii creaza un impact estetic asupra oricarui spatiu. Potrivit pentru orice aplicatie, bai, bucatarii, livinguri sau terase, Nebula este o alegere potrivita indiferent de stil.

Travertin Tumbled Com French Pattern
Travertin Tumbled Com French Pattern -un material rezistent cu aspect rustic in nuante de crem-bej, se potriveste perfect in spatii traditionale sau moderne aducand frumusetea pietrei naturale atat la interior cat si la exterior.

Travertin Light French Pattern
Travertin Light French Pattern este o piatra rezistenta in tonuri dechide de crem-bej cu usoare venaturi in tonuri de gri, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Noche 7x15x1 tumbled
Travertin Noche 7x15x1 tumbled va oferi un aspect uimitor in orice spatiu datorita nuantelor naturale de maro-pamantiu si bej. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Scapitata Main
Travertin Scapitata Main – se remarca printr-o gama coloristica de bej si maro armonizata perfect pentru a creea o ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Travertin Antique 10x10x1
Travertin Antique 10x10x1 -un material rezistent cu aspect rustic in nuante de crem-bej, se potriveste perfect in spatii traditionale sau moderne aducand frumusetea pietrei naturale atat la interior cat si la exterior.

Travertin Antique 7x15x1
Travertin Antique 10x10x1 -un material rezistent cu aspect rustic in nuante de crem-bej, se potriveste perfect in spatii traditionale sau moderne aducand frumusetea pietrei naturale atat la interior cat si la exterior.

Travertin Yellow
Travertin Yellow – este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, de la crem-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai, dormitoare, sau cu aplicatii reusite la exterior – terase, placari verticale etc., ofera unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2
Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2 este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai, dormitoare, sau cu aplicatii reusite la exterior – terase, placari verticale etc., ofera unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Autumn Leaves 7x15x1
Travertin Autumn Leaves 7x15x1 este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai, dormitoare, sau cu aplicatii reusite la exterior – terase, placari verticale etc., ofera unicitate si confort in orice spatiu.

Travertin Noce Scapitat
Travertin Noce Scapitat remarca printr-o gama coloristica de bej si maro armonizata perfect pentru a creea o ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Travertin Toscana vien cut mat
Travertin Toscana vien cut mat – este o piatra rezistenta in tonuri dechide de crem-bej cu usoare venaturi in tonuri de gri, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Toscana vien cut mat
Travertin Toscana vien cut mat – este o piatra rezistenta in tonuri dechide de crem-bej cu usoare venaturi in tonuri de gri, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient atat la interior cat si la exterior. Se preteaza pentru bucatarii, bai, terase sau placari verticale de soclu si gard.

Travertin Autumn Leaves vein cut polished
Travertin Autumn Leaves vein cut polished este un material cu o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu. O alegere potrivita pentru interioarele clasice, bai, dormitoare, sau cu aplicatii reusite la exterior – terase, placari verticale etc., ofera unicitate si confort in orice spatiu.

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

Brasov| Cluj Napoca| Constanta| Timisoara| Bucuresti| Iasi| Craiova| Galati| Ploiesti| Braila| Oradea| Bacau| Pitesti| Arad| Sibiu| Baia Mare| Satu Mare| Ramnicu Valcea| Piatra Neamt| Drobeta – Turnu Severin| Suceava| Targu Jiu| Targoviste| Resita| Bistrita| Slatina| Calarasi| Hunedoara| Deva| Alba Iulia| Zalau| Sfantul Gheorghe| Turda| Medias| Slobozia| Lugoj| Medgidia| Petrosani| Miercurea Ciuc| Sighetu Marmatiei| Mangalia| Dej| Campina| Campulung| Reghin| Odorheiu Secuiesc| Sighisoara| Sebes| Borsa|