PIATRA NATURALA PENTRU SOCLU SI GARD

Piatra naturala pentru soclu si gard. Rocas Decor foloseste materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca este rezistent in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra naturala se adapteaza perfect design-ului casei dvs. Placeaza ti gardul si soclul cu travertin scapitata clasic si noce.

Piatra naturala pentru soclu si gard in Cluj Napoca pentru exterior. Va propunem materiale moderne pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca piatra decorativa rezista in timp este si usor de intretinut. Noile modele de piatra decorativa se adapteaza perfect design-ului casei dvs.

De asemenea piatra naturala trebuie tratata in mod regulat pentru a nu-si pierde stralucirea. Toate tipurile de piatra oferite de noi se pot adapta perfect oricarui stil decorativ.
Pur și simplu, chiar mai puternic și mai frumos decât ti-ai imaginat. Este exact modul în care produsul este menit să fie, și va fi partea centrală narativa si experiența muzicală a cladirii.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

cere oferta chiar acum !

Piatra Naturala Scapitata Bardolino

Piatra Naturala Scapitata Bardolino este o alegere eleganta si indrazneata pentru amenajarea gardului. Nuanta calda de bej ofera rafinitate in orice design.

Piatra Naturala Scapitata Andezit

Piatra Naturala Scapitata Andezit aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra vulcanica rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Piatra Naturala Scapitata Roz

Piatra Naturala Scapitata Roz nuantele ingenioase de roz si bej se armonizeaza perfect pentru a realiza un design unic. Aceasta piatra este ideala pentru placarea soclurilor si gardurilor.

Piatra Naturala Scapitata Santorini

Piatra Naturala Scapitata Santorini este o marmura rezistenta cu o coloristica indrasneata de crem, bej si caramiziu. Aduce un aer modern si plin de viata, este ideala pentru placarea gardurilor si a soclurilor.

Piatra Naturala Scapitata Clio

Piatra Naturala Scapitata Clio in nuante bicolore gri-bej are un aspect delicat si elegant. Se potriveste orcarui stil si se preteaza pentru aplicatii pe soclu sau gard.

Piatra Naturala Scapitata Mixta

Piatra Naturala Scapitata Mixta un melanj coloristic placut si cald usor de incadrat in trendul actual, fie rustic sau modern Este ideala pentru placarea gardurilor si soclurilor.

Piatra Naturala Scapitata Thassos

Piatra Naturala Scapitata Thassos – o marmura eleganta ce ofera somptuozitate orcarui design. Se remarca prin culoarea alba cu usoare venaturi cenusii care creeaza un spatiu nobil. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Piatra Naturala Scapitata Lakomatos

Piatra Naturala Scapitata Lakomatos ofera o coloristica indrasneata de portocaliu, bej si maro. Aduce un aer cald si plin de viata, este ideala pentru placarea gardurilor si soclurilor.

Piatra Naturala Scapitata Travertin

Piatra Naturala Scapitata Travertin este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Sokoro Kashmir

Piatra Naturala Scapitata Sokoro Kashmir se remarca prin culoarile maro, verde, gri si bej armonizate perfect pentru a creea ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Piatra Naturala Scapitata Meteora

Piatra Naturala Scapitata Meteora aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui. Este o piatra naturala rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Piatra Naturala Travertino Antique

Piatra Naturala Travertino Antique este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie.

Piatra Naturala Scapitata Athos Ivory

Piatra Naturala Scapitata Athos Ivory este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Granit multicolora

Piatra Naturala Scapitata Granit granit rezistent cu o coloristica multicolora unica si interesanta. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Piatra Naturala Scapitata Velvet Maro

Piatra Naturala Scapitata Velvet Maro este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de maro-roscat si a textrurii catifelate.

Piatra Naturala Stenari Sikis

Piatra Naturala Stenari Sikis este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

Piatra Naturala Piatra Rodhos

Piatra Naturala Piatra Rodhos este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Lesvos Panel 15x60x2 cm

Piatra Naturala Lesvos Panel 15x60x2 cm se remarca printr-o structura masiva si o gama coloristica de bej si maro armonizata perfect pentru a creea o ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel rustic-traditional.

Piatra Naturala Rusty Panel 15x60x2 cm

Piatra Naturala Rusty Panel 15x60x1,5 cm este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Scapitata Sikis 11xllx2cm

Cel mai nou mode de Piatra Naturala Scapitata Sikis 11xllx2cm este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-auriu si gri-pamantiu cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Travertin 3D

Piatra Naturala Travertin 3D este un joc ultra-modern de naturalete si stil. Este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin simplitatea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Terra Lava Panel

Piatra Naturala Terra Lava Panel este un design spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Fileto Sikis 10 xllx 1,5 cm

Piatra Naturala Fileto Sikis 10 xllx 1,5 este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-auriu si gri-pamantiu cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Andezit Strips Periat

Piatra Naturala Andezit Strips Periat aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui . Este o piatra vulcanica rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Piatra Naturala Scapitata Cork 8x22x1

Piatra Naturala Scapitata Cork este o piatra rezistenta in nuante de bej-maroniu pana la maro-ruginiu cu venaturi discrete, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Cream Caramel

Piatra Naturala Scapitata Cream Caramel este o piatra rezistenta in nuante de crem cu discrete venaturi caramizii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Rusty

Cel mai nou mode de Piatra Naturala Scapitata Rusty este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Scapitata Dark Yellow

Piatra Naturala Dark Yellow Scapitata este o piatra rezistenta in nuante de bej-galbui, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Yellow

Piatra Naturala Scapitata Yellow este o piatra rezistenta in nuante de bej-galbui, cu discrete ventaturi rubini extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Sokoro Thassos

Piatra Naturala Sokoro Thassos o marmura eleganta ce ofera somptuozitate orcarui design. Se remarca prin culoarea alba cu usoare venaturi cenusii care creeaza un spatiu nobil. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Travertin Silver Antique 7x20x1 cm

Travertinul Silver antique se remarca printr-o personalitate puternica si permite diferite asocieri de design. Se preteaza la interior si exterior.

Travertin Silver Scapitat 5x15x1,5 cm

Travertinul Silver scapitat se remarca printr-o personalitate puternica si permite diferite asocieri de design. Se preteaza la interior si exterior.

Travertin Scapitat Scuro Venato 5x30x1,7 cm

Travertin scapitat scur venato este o piatra rezistenta in nuante de bej-maroniu pana la maro-ruginiu cu venaturi discrete, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Marmura Nero Marquina Scapitat 5x30x1,7 cm

Marmura nero marquina scapitat este o marmura neagra – antracit cu venatura eleganta alb. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat si luxuriant.

Travertin Scapitat Brown Silk 5x30x1,7 cm

Piatra Naturala scapitata brown silk 15x60x1,7 cm este o combinatie indrazneata de maro-fumuriu si nuante ruginii si galbene care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala pentru soclu si gard La Rocas Decor

Va putem oferi consultanta,masuratori si montaj in alegerea de pervaze, trepte, glafuri exterior si interior din travertin si piatra naturala in  toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectul care aveti in derulare! preț bun pentru travertin direct de la producator ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit de piatra naturala de soclu si gard la preț mic cu livrare in :

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Baile Herculane. Barlad, Bechet, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita, Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Calafat, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi, Calimanesti, Campia Turzii. Câmpina, Câmpulung, Campulung Moldovenesc, Cernavoda, Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva.

Hunedoara. Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti. Eforie, Faget, Fagaras, Focsani, Galaţi, Gaesti, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Gura Humorului, Harsova, Hateg, Hunedoara, Iasi, Jimbolia, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Maraşesti, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nadlac, Nasaud, Navodari, Negresti-Oas, Negru Voda.

Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Oraviţa, Orastie, Orsova. Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Predeal, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Reghin, Resita, Roman,  Salonta, Satu Mare, Sanicolau Mare.  Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slanic, Slanic-Moldova, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vatra Dornei, Vaslui, Vulcan, Zalau, Bulevardul Muncii, Baciu, Calea Turzii, Floresti.