Természetes kő a kertben

Csak nálunk találja meg a legjobb dekorációs kerti kő modelleket promóciós áron! Az új modellek vonzó árakkal érkeznek, amelyek mindenki számára tetszetősek! Válasszon természetes kő modelleket a Rocas Decor-tól vonzó áron! A karbantartáshoz és az időjárással szembeni védelemhez kötelező a kőfelületek impragnálása.

Votsalo
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Votsalo, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Black Angel
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Black Angel, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Geneiss
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Geneiss, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Spagetti
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Spagetti, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Aegean Cofee
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Aegean Cofee, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Moonstone
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Moonstone, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Onyx
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Onyx, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!

Rainbow
A dekoratív kerti kő új modellje, a Rainbow, akciós áron csak a Rocas bemutatótermeiben található.

Wooden Columns
A dekoratív kőkert új modellje, faoszlopok, akciós áron csak az ország bemutatótermeiben találhatók.

Green Angel
Noul model de Piatra Decorativa de Gradina, Green Angel, il gasiti la un pret promotional doar in showroom-urile noastre din tara. Noi modele de piatra decorativa de gradina la oferta de pret o gasiti doar la Rocas Decor!