Piatra naturala pentru gard si soclu in Bucuresti. Rocas Decor foloseste materiale de calitate pentru placarea soclurilor si gardurilor. Pe langa faptul ca piatra naturala este foarte rezistenta in timp este si usor de intretinut. Cu o gama foarte larga de piatra naturala aveti de unde alege ca sa iese perfect design-ului casei dvs. Placeaza ti gardul si soclul cu travertin scapitata clasic si noce.

cere oferta chiar acum !

Alege piatra naturala in Bucuresti de la Rocas Decor pentru placarea casei atat pentru interior cat si pentru exterior. Va propunem materiale noi si moderne pentru placarea fatadelor si gardurilor. Toate tipurile de piatra oferite de noi se pot adapta perfect oricarui stil decorativ.

In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala în România. Va punem la dispozitie zeci de mii de metri patrati de placaje din marmura, granit, travertin, ardezie multicolora si neagra, andezit fiamat. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Oferim si  lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

Prelucram la cerere pervaje, blaturi de bucatarie cuart, trepte si contratrepte marmura, glafuri granit interior si exterior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun de piatra naturala pentru soclu si gard in Bucuresti  si promotii.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.