PIATRA CUBICA BAIA MARE

Piatra cubica Baia Mare direct din inima Transilvaniei este folosita din cele mai vechi timpuri.  Pe vremurile se producea manual, bucata cu bucata  prelucrata manual de cioplitori. Acum se face cu masini speciale de crapat roca dusa din cariera. Producem si comercializeazam cubica atat pe teritoriul Romaniei cat si la toata Europa. Cu o rezistenta extrem de ridicata  la uzura si intemperii  in timp  este solutia ideala pentru placari la exterior. Solutia perfecta pentru placarea de alei, trotuar, parcari, garaj, terasa exterioara.

Cubica o producem  din andezit, extras din cariere de piatra naturala din  Transilvania. Fand o roca vulcanica este rezistenta in timp si la trafic greu.  Cubica din adezit granit este un material ideal cand vine vorba de pavarea aleilor la exterior. Calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Alege modelul de cubica andezit exterior pentru un design modern si indraznet.Daca vorbim de pavarea domeniului public, piatra cubica din andezit este folosita cu mare succes in placare de bulevarde, parcuri, ronduri, piete publice. Se monteaza pe nisip sau sapa umed, cu sau fara rosturi.

Prelucram orice tip de piatra naturala, marmura, travertin, granit, andezit. Realizam piese unicate si personalizate pentru lucrari rezidentiale , proiecte publice sau de anvergura.
Avand in echipa Rocas Decor specialisti cu experienta in piatra, realizam o gama larga de piese personalizate sau deciratiuni. De asemenea oferim servici profesionale de montaj  de cubica peste tot in tara. Borduri, pavaje, dale, pavele de andezit permanent pe stoc.

PIATRA CUBICA BAIA MARE

Prelucram si montam blat de bucatarie si baie din granit quartz, placari exterioare pentru gard, soclu si fatada, pervaze si glafuri pentru geamuri.  Materializand astfel proiectul clientului intr-o lucrare de piatra de calitate, care inobileaza orice ambient. Oferim servicii de montaj profesional de cubica in toata tara !

cere oferta chiar acum !

Piatra cubica direct de la producator. Permanent avem pe stoc cantitati mari !

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

 

PIATRA CUBICA BAIA MARE

Va oferim consultanta,masuratori si montaj in alegerea de pervaze, trepte, glafuri exterior si interior din  piatra naturala in  toate showroom-urile din tara. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  multicolora si neagra in Romania ! Piatra travertin direct de la producator în România si in Ungaria ! Oferim  montaj  de calitate in toata tara.

Depozit de piatra naturala cu montaj profesional in :

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita. Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov. Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi. Calimanesti, Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Hunedoara. Eforie, Faget. Fagaras, Focsani, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Harsova, Hateg, Hunedoara.

Iasi, Otopeni, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Maraşesti, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nadlac, Nasaud, Navodari. Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Oraviţa, Orastie, Orsova. Petrosani, Piatra Neamt. Pitesti, Ploiesti, Predeal, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Rasnov, Reghin, Resita, Roman,  Salonta, Satu Mare, Sanicolau Mare.  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Sinaia, Slatina, Slanic, Slanic-Moldova, Slobozia, Suceava, Targoviste. Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Urziceni, Vatra Dornei, Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.