PIATRA CUBICA ANDEZIT

 Piatra cubica andezit  este un material cu o frumusete aparte , este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de cubica  de andezit, la preț bun de pe piata.

    Va invitam sa vizitati depozitele noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti produsele dorite. De asemenea va asteptam cu diferite oferte si preturi pentru toate buzunarele. Cubica din andezit este o piatra foarte dura, avand o rezistenta extrem de ridicata. Ofera rezistenta in timp la uzura si intemperii, calitate ce il recomanda oricarui tip de trafic, fara a se deteriora. Foarte potrivita pentru proiecte la exterior, pavarea curtiilor si a parcurilor.

     Avem oferte avantajoase pavele de cubica si borduri. Rocas Décor producator de andezit din Transilvania va ofera preturi avantajoase. Detinem un stoc mare de cubica, la preturi de producator si facem montaj cu garantie!          cere oferta chiar acum !

In calitate de producator si importator de piatra naturala, Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, cubica si borduri, placaje andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite.

         Mai multe modele de andezit fiamat