PIATRA ANDEZIT

Piatra andezit in Cluj Napoca este un material cu o frumusete aparte, este o alegere excelenta atunci cand dorim un pavaj rezistent in timp. In depozitele nostre veti gasi un stoc mare de placaje din andezit fiamat,  si granit la preț bun in Romania. Va invitam sa vizitari Showroom-urile noaste unde un consultat va ajuta sa va alegeti placaje de piatra naturala dorita. Piatra pentru placare la gard, soclu,terase,alei, trotoare si fatada.

In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine depozite mari de piatra decorativa în România. Va punem la dispozitie  placaje din granit fiamat sau lostruit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de granit, travertin, compozit cuart si piatra Onix. Andezit placaje, dale, pavele de culoare gri, antracit, maro si negru este disponibil in depozitul nostru.

Prelucram la cerere blaturi de bucatarie din compozit quartz, trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit exterior si interior. Executam la dimensiunile clientului pervaze si scari de exterior din piatra naturala. In oricare din locatiile noastre veti gasi preț bun pentru piatra andezit in Cluj Napoca. Termen de executie pentru trepte, capace de gard si stalpi, glafuri din granit in 2-3 zile !

cere oferta chiar acum !

Mai multe  modele

 

Piatra naturala decorativa Rocas Decor
Va putem oferi consultanta  in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru cea mai eficienta solutia pentru proiectele voastre. preț bun pentru granit in Cluj Napoca! Rocas Decor executa si monteaza trepte si glafuri  in termen rapid de 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpara acum piatra naturala decorativa  de calitate.

Producator de piatra andezit cu preț bun si livrare in :

Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Baile Herculane, Barlad, Bechet, Beclean, Beius, Bicaz, Bistrita, Blaj, Borsa, Botosani, Brad, Brasov, Braila, Breaza, Bucuresti, Busteni, Buzau, Buzias, Calafat, Caracal, Caransebes, Carei, Calarasi, Calimanesti, Campia Turzii, Câmpina, Câmpulung, Campulung Moldovenesc, Cernavoda, Cluj-Napoca, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Hunedoara, Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti.