PERVAZE DIN TRAVERTIN IN REGHIN

Pervaze din travertin in Reghin. Travertin de exterior si interior. Din pasiune pentru piatra si frumos, Rocas Decor produce si importa varietati deosebite de travertin, granit si marmura. Astea sunt atent selectate din toate colturile lumii, pentru a satisface si inspira cele mai indraznete visuri. In calitate de producator si importator  Rocas Decor detine depozite mari de piatra naturala decorativa în România si in Ungaria. Va punem la dispozitie zeci de mii de mp de placaje travertin alb, crem si gri, granit lucios, marmura,  andezit   fiamat. Travertin noce,classic,light cu pret bun.

Oferim placaje cu multiple dimensiuni si finisaje : antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem disponibile lastre de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart si piatra Onix. Prelucram la comanda clientului blat de bucatarie din granit cuart,  trepte si contratrepte de marmura, glafuri de granit pentru ferestre. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra in termen foarte scurt.   Promotii atractive de piatra naturala de toate culori, alb, gri, negru, crem, antracit, galben, rosu, maro, multicolor, bej.

Prelucram la comanda clientului pervaze si glafuri pentru ferestre casei la exterior si interior. Confectionam blaturi de bucatarie   si baie din compozit cuart granit si glafuri din marmura alba si neagra. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra la soclu, fatada si gard. Trepte pentru scari din granit negru si antracit pentru exterior si interior. Prelucram comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra este recomandata  impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

ROCAS DECOR – TRAVERTIN IN REGHIN

In depozitele  noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Bistrita, Budapesta și Timișoara veti gasi un preț bun pentru piatra naturala   si un departament outlet. Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra. Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

Termen de executie pentru blat, trepte si glafuri este 2-3 zile ! 

cere oferta chiar acum !

 

Pervaze din Travertin in Reghin de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta in alegerea de piatra naturala si travertin in Reghin. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru travertin in Romania. Alege calitate produselor Rocas Decor. Prelucram la dimensiunile clientului glafuri travertin pentru exterior si interior, blaturi si trepte pentru scari.

glafuri de travertin in Cluj Napoca| pervaze travertin in Timisoara| glafuri de travertin in Bucuresti| pervaze travertin in Oradea| pervaze travertin in Sibiu| glafuri de travertin in Bistrita|