Pervaze din marmura in Sibiu

Pervaze din marmura in Sibiu de la  Rocas Decor. Marmura este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. A fost format acum milioane de ani. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci. Culorile diverse ale marmurei se datorează impurităților conținute.

 Datorită schimbărilor extreme de temperatură sau presiune, cum ar fi formarea munților, calcarul s-a cristalizat și a fost transformat în marmură. Contaminarea minerală a calcarului inițial (de exemplu, argilă, loam, nisip, oxizi de fier) ​​a provocat așa-numitele vene și pete în marmură.

Ce face marmura atât de unică?   Marmura alba si neagra este un material dur, care se simte moale în același timp și este ușor de lucrat. Placaj marmura este disponibil în mai multe nuanțe de culori: alb, roșu, galben, roz, verde.  Fosilele și venele conferă marmurii un aspect unic, motiv pentru care această piatră este  ideal pentru design interior. Descoperiți extinsa paletă de culori din stocul nostru.

Pentru ce puteți folosi marmura? Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea cu marmură. Aici piatra naturala intră în sine. Marmura poate fi folosită și pentru pardoseli, blaturi de masă, șeminee,pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit, marmura se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. preț bun pentru marmura in Sibiu.

Căutați inspirație? Vizualizați  referintele noastre .

A fost apreciată timp de mii de ani pentru frumuseţea fineţea şi culoarea ei. Este utilizată pentru o varietata larga de construcţii şi sculpturi, creand senzatia de opulenta si lux. Cu o sensibilitate  la zgarieturi si acizi, se recomanda impermeabilizarea marmurei. Se folosesc solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST

Prelucram la cerere  pervaze de marmura alba, trepte, blaturi de bucatarie si baie de marmura, glafuri de marmura pentru exterior si interior la dimensiunea clientului. preț bun pentru marmura alba si neagra in Cluj Napoca. Livrare in toata tara in termen de maxim 48 de ore ! Oferim  montaj   prefesional pentru pervaze si trepte din marmura in Sibiu.

cere oferta chiar acum !

Mai multe  modele

Pervaze din marmura in Sibiu de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Sibiu. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru  pervaze de marmura in Romania !

depozit de marmura in Cluj Napoca| depozit de marmura in Timisoara| depozit de marmura in Bucuresti| depozit de marmura in  Oradea| depozit de marmura in Sibiu| depozit de marmura in Bistrita| depozit de marmura in  Turda|depozit de marmura in  Medias| depozit de marmura in Dej| depozit de marmura in Sighisoara| depozit de marmura in Sebes| depozit de marmura in Borsa|