Online piatra naturala.Servicii complete.Consultanta,prelucrarea si montaj

ONLINE SHOPPING

Online piatra naturala Rocas Decor. De departe un an usor, 2020 a fost  o provocare care ne-a determinat sa ne adaptam si mai mult, sa fim si mai flexibili , dar si sa intregim pachetul de servicii oferite clientilor , stand la dispozitia lor 24/24 ore si 7/7 zile, pe tot parcursul anului. Acum e mai simplu ca niciodata sa va finalizati cu noi proiectele de amenajare, in siguranta si confortabil, fara a fi necesar sa va deplasati. Si toate acestea,  in doar cativa pasi:

1. Prin what’s app  e-mail sau    telefonic puteti contacta departamentul online, solicitand orice produs,atat placaje regulate din marmura si granit cat si glafuri, trepte, blaturi de bucatarie prelucrate la dimensiunile personalizate ale clientului. Consultantii nostri din tara  va stau cu drag la dispozitie pentru a va furniza orice informatie si pentru a va raspunde prompt la cererile de oferte.
2. In cel mai scurt termen posibil veti primi oferta de pret si poze reale ale materialului din care urmeaza sa vi se execute comanda, iar dupa  acceptul ofertei si confirmarea comenzii veti primi factura pe mail sau prin what’s app.
3. De transport ne ocupam noi prin departamentul specializat de logistica,  care asigura  livrarea comenzilor oriunde in tara.
Din momentul achitarii facturii primite,  veti receptiona la usa casei dvoastra placajele de piatra naturala in termen de 24-48 ore , iar piesele personalizate in termen de 3-4 zile .
4. In cazul in care aveti nevoie de masuratori si montaj , va stam la dispozitie cu echipe profesioniste, executand montaj de calitate in toata tara si in Europa.
Amenajati cu produse de calitate , pastrandu-va in siguranta!

 cere oferta chiar acum !

Comanda Piatra Naturala online de la Rocas Decor

 

 

 

Piatra Naturala online de vanzare la Rocas Decor

Va putem oferi consultanta in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem oferta personalizata pentru soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! ofertă competitivă online pentru Piatra Naturala.