ONIX

Piatra naturala Onix este materialul care va adauga factorul wow  in decorul casei tale si va ofera glamur si rafinament.  Rafaello este un material premiat pentru calitatile sale exotice si translucide. Se preteaza ca accesoriu exclusivist indiferent de stil. Onyxul este o piatra decorativa care aduce un sentiment de eleganta si rafinament oricarui proiect.

     Onyx decor , unirea perfectă cu natura. Decorarea peretilor cu placi  reprezinta pentru arhitectura moderna una dintre cele mai dorite alegeri ale designerilor.  Onyx decor îmbina interiorul cu Natura pentru a-și transmite esența și frumusețea prin formele sale organice și imprevizibile.

Onyx are un concept propriu, fiecare piesă este unică ca și cum ar fi o amprentă. Dă o valoare estetică și rafinament oricărui tip de arhitectură. Onyxul înfrumusețează spațiul din jur și oferă o expresie unică, tipică operelor de artă.   Acestea sunt doar câteva modele de onyx disponibile în colecția noastră.

Rocas Decor este unul din lideri în domeniu de piatra naturala , ocupând o poziție importanta pe plan national. Creat de la nivel local ne-am extins la nivel international datorită calității și designului unic al produselor noastre.

Clienții care isi doresc un design nonconformist vor alege produse de piatra decorativa Rocas Decor. Acest lucru se datorează si faptului că echipa noastra este orientata spre satisfacerea nevoilor și realizarea proiectelor lor.    De asemenea detinem depozit Onyx cu stocuri mari si permanente, iar clienti nostri pot vizualiza oricand materialul dorit.

cere oferta chiar acum !

DARE TO DREAM !   DESCOPERA O ALTA LUME :  Onyx

Piatra naturala Onyx in Cluj de la Rocas Decor
Va putem oferi consultanta, masuratori si montaj profesional in alegerea de piatra Onyx si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va facem o oferta personalizata pentru marmura Onix si putem monta oriunde in tara si in Europa!    Cumpara piatra naturala Onyx de calitate de la Rocas Decor !

piatra decorativa Onix in Cluj Napoca| piatra decorativa Onix in Timisoara| piatra decorativa Onix in Bucuresti| piatra decorativa Onix in Oradea| piatra decorativa Onix in Sibiu|piatra decorativa Onix in  Bistrita|