MONTAJ TRAVERTIN

Montaj profesional de travertin. Solutia completa pentru dvoastra include si montajul de piatra decorativa achizitionata de la Rocas Decor.
Echipele noastre de montatori specializati in placari cu travertin si granit executa pe tot teritoriul Romaniei si in Europa montaje profesionale de piatra naturala . Ne ocupam de proiecte rezidentiale si publice, la standarde de calitate europene, oferind garantie pentru lucrarile realizate. Rocas decor cu echipe de profesionisti ofera si monteaza piatra cubica in toata tara. Pret accesibil si calitate.

Montaj lastre de marmura model bookmatch pentru pardoseli orizontale sau verticale de echipe spesializate si cu experienta. Cu mare experienta manipulam si montam piese mari debitate din lastre de marmura sau granit.Montaj piatra naturala si Rocas Decor executa si monteaza glafuri si trepte in doar 2-3 zile. Servicii profesionale. Cumpare acum piatra naturala de calitate.

Pentru a pastra marmura, travertin-ul, calcarul, granitul sau alte suprafete din piatra naturala la aspectul initial si pentru a oferi protectia maxima impotriva matuirii, zgarieturilor si petelor se ocupa Rocas Decor. Prelucram la cerere blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Servicii de montaj profesional piatra travertin

Putem sa va oferim un program de intretinere regulat in intervale mai scurte sau mai lungi pentru impermeabilizarea si reconditionarea pietrei dumneavuastra.

cere oferta personalizata !

Montaj profesional de travertin in Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu, Bistrita, Timisoara

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de montaj  marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Rocas decor cu echipe de montatori profesionisti ofera montaj piatra naturala exterior. Montam blaturi de bucatarie granit,trepte de marmura si glafuri din travertine exterior si interior. Pret accesibil si calitate.

montaj de travertin in Cluj Napoca|montaj de granit in  Timisoara|montaj blat de bucatarie in Bucuresti|montaj de piatra decorativa in  Oradea|montaj de marmura in Sibiu| montaj de piatra naturala in Bistrita|