MEDALIOANE DIN MARMURA

Medalioane marmura Rocas Decor. ‘Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra”…a spus-o un artist celebru. Cand vine vorba de decorarea spatiilor , piatra naturala este o sursa inepuizabila. Doar imaginatie sa ai, si cine sa o transpuna in realitate. Iar medalioanele din piatra, cu o lunga istorie in arta, sunt nota suprema a elegantei.

Tipic lucrărilor mozaicale greceşti , medalione marmura inchis intr-un cadru ornamental reprezenta de multe ori o reproducere de înaltă clasă a unei picturi celebre. Orice model decorativ se poate transforma intr-un medalion care isi gaseste locul pe pardoseli, pereti, blaturi de masa.

Dar oriunde ar fi plasat, privirea va fi atrasa intr-acolo,spre PIESA acelui spatiu. Este nevoie de ochiul unui artist si priceperea unui maestru pentru a se desavarsi o asemenea lucrare. Iar noi le avem. Completam reteta cu imaginatia dvoastra sau cu sugestiile noastre , si rezultatul este ca tot praful zilei dispare. Pentru ca ‘Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra”.

Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de medalioane marmura.

cere oferta personalizata acum !

ROCAS DECOR – YOUR STONE SPECIALIST


Covor Medalion Marmura 1


Covor Medalion Marmura 2


Covor Medalion Marmura 3


Covor Medalion Marmura 4


Covor Medalion Marmura 5


Covor Medalion Marmura 6


Covor Medalion Marmura 7


Medalion Bisericesc Marmura 1


Medalion Bisericesc Marmura 2


Medalion Bisericesc Marmura 3


Medalion Bisericesc Marmura 4


Medalion Bisericesc Marmura 5

Piatra Naturala Scapitata Athos Ivory
Piatra Naturala Scapitata Athos Ivory este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Granit multicolora
Piatra Naturala Scapitata Granit granit rezistent cu o coloristica multicolora unica si interesanta. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Piatra Naturala Scapitata Velvet Maro
Piatra Naturala Scapitata Velvet Maro este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de maro-roscat si a textrurii catifelate.

Piatra Naturala Stenari Sikis
Piatra Naturala Stenari Sikis este o alegere potrivita pentru un design rustic si natural. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de miere bej-aurie si pamant.

Piatra Naturala Piatra Rodhos
Piatra Naturala Piatra Rodhos este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-chihlimbar si gri cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Lesvos Panel 15x60x2 cm
Piatra Naturala Lesvos Panel 15x60x2 cm se remarca printr-o structura masiva si o gama coloristica de bej si maro armonizata perfect pentru a creea o ambianta unica. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel rustic-traditional.

Piatra Naturala Rusty Panel 15x60x2 cm
Piatra Naturala Rusty Panel 15x60x1,5 cm este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Scapitata Sikis 11xllx2cm
Cel mai nou mode de Piatra Naturala Scapitata Sikis 11xllx2cm este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-auriu si gri-pamantiu cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Travertin 3D
Piatra Naturala Travertin 3D este un joc ultra-modern de naturalete si stil. Este o piatra rezistenta in nuante de crem-bej, extrem de eleganta prin simplitatea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Terra Lava Panel
Piatra Naturala Terra Lava Panel este un design spectaculos de negru indraznet si modern combinat cu textura naturala o face potrivita in orice context. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Fileto Sikis 10 xllx 1,5 cm
Piatra Naturala Fileto Sikis 10 xllx 1,5 este o alegere potrivita pentru un design modern si elegant. Poate fi inclusa si in ambiante clasice datorita nuantelor calde de bej-auriu si gri-pamantiu cu sclipiri cristaline.

Piatra Naturala Andezit Strips Periat
Piatra Naturala Andezit Strips Periat aduce un aer modern prin cromatica de gri-antracit sau gri-albastrui . Este o piatra vulcanica rezistenta la intemperii, usor de incadrat in orice spatiu, de la clasic la ultra-modern.

Piatra Naturala Scapitata Cork 8x22x1
Piatra Naturala Scapitata Cork este o piatra rezistenta in nuante de bej-maroniu pana la maro-ruginiu cu venaturi discrete, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Cream Caramel
Piatra Naturala Scapitata Cream Caramel este o piatra rezistenta in nuante de crem cu discrete venaturi caramizii, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Rusty
Cel mai nou mode de Piatra Naturala Scapitata Rusty este o combinatie indrazneata de gri-fumuriu si nuante ruginii care aduce stil si eleganta in orice design. Rezistenta la intemperii se potriveste perfect atat la interior cat si la exterior pentru soclu sau gard.

Piatra Naturala Scapitata Dark Yellow
Piatra Naturala Dark Yellow Scapitata este o piatra rezistenta in nuante de bej-galbui, extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Scapitata Yellow
Piatra Naturala Scapitata Yellow este o piatra rezistenta in nuante de bej-galbui, cu discrete ventaturi rubini extrem de eleganta prin naturaletea ei. Aceasta piatra naturala este ideala pentru a fi utilizata in orice ambient.

Piatra Naturala Sokoro Thassos
Piatra Naturala Sokoro Thassos o marmura eleganta ce ofera somptuozitate orcarui design. Se remarca prin culoarea alba cu usoare venaturi cenusii care creeaza un spatiu nobil. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Medalioane din marmura Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara.  preț bun pentru medalioane din marmura. Executam si montam trepte si glafuri de marmura la exterior si interior. Cumpare marmura alba si neagra de calitate.

medalioane de marmura in  Cluj Napoca| medalioane de marmura in Timisoara|medalioane de marmura in  Bucuresti| medalioane de marmura in Oradea| medalioane de marmura in Arad|medalioane de marmura in  Sibiu| medalioane de marmura in Bistrita| medalioane de marmura in Zalau| medalioane de marmura in Turda| medalioane de marmura in  Medias| medalioane de marmura in Odorheiu Secuiesc