MARMURA

Marmura naturala pentru interior si exterior  la Rocas Decor. Este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. A fost format acum milioane de ani. Datorita schimbarilor extreme de temperatura sau presiune, cum ar fi formarea muntilor, calcarul s-a cristalizat si a fost transformat in marmura.

Ce o face atât de unică?   Marmura este un material dur, care se simte moale în același timp și este ușor de lucrat. Placajul este disponibil în mai multe finisaje lucios, mat, periat, samlat.  Fosilele și venele conferă marmurii un aspect unic, motiv pentru care această piatră este  ideal pentru design interior. Descoperiți extinsa paletă de culori din stocul nostru alba, neagra, crem, gri, maro, rosie, verde, galbena, aurie, crem, albastra, bej.

Bucătăria și baia sunt locurile preferate pentru placarea cu marmură. Aici piatra naturală intră în sine. Poate fi folosită și pentru pardoseli, glaf, living, baie, bucatarie, terase, scari, blat de masă, placarea peretilor,pervaze. Cu grosimea și finisajul potrivit,  se potrivește atât unui interior modern, cât și clasic. Oferim preț bun pentru marmura de vanzare in Romania.

Căutați inspirație? Vizualizați  referintele noastre .

Prelucram la comanda clientului pervaze si glafuri pentru ferestre casei la exterior si interior. Confectionam blat de bucatarie   si baie din compozit quartz granit. Marmura de vanzare online la pret competitiv. Oferim servicii profesionale de montaj pentru piatra la soclu, fatada si gard. Trepte pentru scari pentru exterior si interior. Prelucram comenzi personalizate dupa dimensiunile clientului in cateva zile. Livrare in toata tara in maxim 48 de ore. Pentru protectie de piatra este recomandata  impermeabilizarea cu solutii STONETECHN profesionale.

MARMURA CALACATTA – CARRARA – THASSOS – VOLAKAS – KAVALAS

In depozitele  noastre din Cluj Napoca, București, Sibiu, Bistrita, Budapesta și Timișoara veti gasi un preț bun pentru marmura piatra naturala   si un departament outlet.

Culorile si variatia de textura sunt o parte a recursului natural pentru toate produsele din piatra. Imaginile dau doar o indicatie generala. Va rugam sa vedeti produsele actuale, inainte de luarea unei decizii finale.

Termen de executie pentru piese personalizate cum sunt blat, trepte si glafuri este 2-3 zile!

Cere oferta !

 

Marmura pentru interior si exterior.

Va oferim servicii complete de consultanta, masuratori, transport si montaj de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile noastre din Romania. Aveti in 5 minute oferta personalizata. Onoram la comanda si dimensiunile clientului  blat de bucatarie si baie, pervaze, trepte pentru scari in 3-4 zile. Preț bun pentru  piatra naturala online si ardezie  interior si exterior in Romania !

Depozit de marmura piatra naturala pentru interior si exterior la preț bun, cu livrare in :
Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Baia Sprie, Baicoi, Beclean, Brasov, Bucuresti, Cluj Calea Turzii, Campulung Moldovenesc, Cernavoda, Cluj, Cluj Napoca, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu,  Targu Mures, Timisoara,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.