MARMURA

Marmura interior Cluj este o rocă sedimentară (metamorfica) de origine termică, formată prin metamorfozarea calcarului. Conţine în principal calcit (carbonatul de calciu), dar poate conţine şi minerale bogate în magneziu şi fier. Denumirea ei vine din greaca veche – cu semnificatia de a straluci. Culorile diverse ale marmurei se datorează impurităților conținute: roșu de la sărurile de fier, maro de la cele de mangan, cenușiu de la grafit etc.

Marmura a fost apreciată timp de mii de ani pentru frumuseţea, fineţea şi culoarea ei şi utilizată pentru o varietata larga de construcţii şi sculpturi, creand senzatia de opulenta si lux. Cu o sensibilitate marita la zgarieturi si acizi, se recomanda impregnarea marmurei cu solutii speciale pentru a-i pastra frumusetea si eleganta timp cat mai indelungat.

Extrem de variata si sofisticata, marmura se foloseste la placarea peretilor interiori sau exteriori, la blaturi de baie, seminee, pardoseli (livinguri, holuri), fatade, scari interioare si exterioare, balustrade.

cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de marmura : Marmura

Mermura Bianco Carrara

Marmura Bianco Carrara – marmura alba, cu venatura eleganta, ofera o imagine aristocrata. Permite combinatii coloristice nelimitate, se incadreaza in orice design, confera spatiului somptuozitate si rafinament.

Marmura Irish Green

Marmura Irish Green este o marmura unica ca textura si culoare, fiind foarte renumita pentru nuantele intense si transluciditate, culorile rafinate variind de la galben-palid pana la verde inchis cu vene de culoare alb si gri. Material elegant si spectaculos, poate fi folosit atat in spatii private cat si publice.

Marmura Breccia Sarda

Marmura Breccia Sarda – marmura crem cu vene intunecate bine distribuite si armonizate pentru a crea o senzatie de confort si lux. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Cleopatra

Marmura Cleopatra – marmura in nuante de bej-maroniu care ofera caldura oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Marmura Emperador Dark

Marmura Emperador Dark – un aspect elegant datorita jocului de venaturi alb si crem, inserate intr-un fond de ambra. Aceasta piatra este excelenta pentru blaturi, mozaicuri, aplicatii pentru pereti si podele interioare, fantani, piscine si alte proiecte exterioare.

Marmura Crema Marfil

Marmura Crema Marfil – o marmura bej imbogatita cu un model delicat de venaturi, face ca aceasta piatra sa fie foarte cautata si iubita. Este perfecta pentru amenajarile interioare cu un aspect contemporan, dar si clasic, permitand o multitudine de combinatii.

Marmura Florida White

Marmura Florida White – o marmura alba cu venatura liniara in tonuri de gri si alb, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Rosso Verona

Marmura Rosso Verona – marmura rosie de origine italiana, este caracterizata prin culoarea rosie intensa cu o variatie usoara de tonuri rosu-galbui sau roz, care-i ofera eleganta si unicitate. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , cu aplicatii multiple atat la interior cat si la exterior.

Marmura Thassos

Marmura Thassos White – marmura extrem de alba, cu venatura discreta, ofera o imagine aristocrata. Permite combinatii coloristice nelimitate, se incadreaza in orice design, confera spatiului somptuozitate si rafinament.

Marmura Teriesta

Marmura Teriesta – marmura in nuante de bej-maroniu care ofera caldura oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.

Verde Guatemala

 

Marmura Verde Guatemala – marmura in nuante indraznete de verde viu, ofera unicitate si stil oricarui spatiu. O alegere indrazneata atat in locuinte cat si in spatii publice. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice.

Marmura White Spider

Marmura White Spider – o marmura alba cu venatura ramificata (panza de paianjen) in multiple tonuri de gri, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Emperador Dark

Marmura Emperador Dark – Are un aspect elegant datorita jocului de venaturi aurii si crem, inserate intr-un fond de ambra. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Verde Bamboo

Marmura Verde Bamboo – este o marmura unica ca textura si culoare, nuantele rafinate variaza de la verde-pal pana la verde inchis cu vene de culoare negru si gri. Material elegant si spectaculos, poate fi folosit atat in spatii private cat si publice.

Marmura Pietra Serena

Marmura Pietra Serena este o marmura gri cu elegante venaturi albastrui. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Breccia Oniciata

Marmura Breccia Oniciata -este marmura crem cu vene pronuntate translucide bine armonizate pentru a crea o senzatie de confort si lux. Se poate aplica cu usurinta atat in locuinte cat si in spatii publice, permitand multiple combinatii de culori, clasice sau indraznete.v

Marmura Botticino

Marmura Botticino – o alegere clasica si eleganta. Cu o venatura discreta si nuante calde de bej, este o alegerea optima pentru orice interior, atat in locuinte cat si in spatii publice. Permite combinatii de culori clasice sau indraznete.

Marmura Equator

Marmura Equator – o marmura alba spectaculoasa cu venatura liniara paralela in tonuri de gri si alb, este alegerea perfecta pentru a creea blaturi de marmura elegante, seminee, pardoseli s.a. Este ideala pentru amenajarile interioare private sau publice , oferind un efect rafinat.

Marmura Alivery Grey

Marmura Alivery Grey – Se remarca prin culoarea gri-albastrui cu mici venaturi albe care creeaza un spatiu elegant. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Marmura Nero Marquina

Marmura Nero Marquina este o alegere plina de rafinament. Datorita venaturii albe contrastante, confera distinctie si eleganta oricarui spatiu, se incadreaza usor in orice amenajare, de la clasic la ultra-modern.

Marmura Blue Jeans

Marmura Blue Jeans – se caracterizata printr-un funal albastru-electric cu venaturi galben-aurii pe intraga suprafata, fiind considerata una dintre cele mai rafinate marmure din lume. Blue Jeans este utilizata in principal pentru aplicatii exclusiviste.

Marmura Rainforest Green

Marmura Rainforest Green – o marmura extraordinara care aduce complexitatea padurii tropicale in orice mediu. Este o piatra cu vene dinamice, culorile contrastante oferindu-i un aspect distinctiv. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Sahara Noir

Marmura Sahara Noir – o marmura neagra exclusivista cu vene de alabastru si insertii ruginii. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara pentru un aspect sofisticat.

Marmura Rainforest Brown

Marmura Rainforest Brown – o marmura extraordinara care aduce complexitatea padurii tropicale in orice mediu. Este o piatra cu vene dinamice, culorile contrastante oferindu- i un aspect distinctiv. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Porto Oro

Marmura Porto Oro – este o marmura autentica neagra cu venatura aurie. Aplicata în constructiile istorice cele mai fascinante din intreaga lume, este si astazi o alegere rafinata. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect eclectic.

Marmura Grey Stone

Marmura Grey Stone – este o marmura gri-antracit cu venatura eleganta alb-argintie. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat si luxuriant.

Marmura Cipolino Ondulato

Marmura Cipolino Ondulato – o marmura care se remarca prin frumusetea unica si un caracter puternic, dat de combinatia uimitoare de nuante de verde si negru intr-o venatura spectaculoasa. Este un material foarte elegant ideal pentru placare interioara cat si exterioara.

Marmura Emperador Light

Marmura Emperador light Are un aspect elegant datorita jocului de tonurile de bej, caramel si maro. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect elegant si rafinat.

Marmura Port St Laurent

Marmura Port St Laurent are un aspect elegant datorita jocului de venaturi aurii si crem, inserate intr-un fond de ambra. Este utilizata in amenajari interioare private sau publice, obtinandu-se un efect rafinat.

Marmura Pearl Cream

Marmura pearl cream este o alegere clasica si eleganta. Cu o venatura discreta si nuante calde de bej, este marmura optima pentru orice interior, atat in locuinte cat si in spatii publice. Permite combinatii de culori clasice sau indraznete.

Marmura Tundra Grey

Marmura Tundra grey se remarca prin culoarea gri cu mici venaturi albe care creeaza un spatiu elegant. Este potrivita atat pentru stilul modern cat si pentru cel traditional.

Marmura Fior di Bosco

Marmura fior di bosco aduce Sarmul si eleganta. O imbunatatire semnificativa pentru orice locuinta

Marmura Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta mare de marmura pret !

Cluj Napoca| Timisoara| Bucuresti|  OradeaSibiu|  Bistrita|  Turda| MediasDej|  Sighisoara| Sebes| Borsa|