GRANIT  ROCAS PLACAJ

Granit Rocas placaj este o roca vulcanica masiva, cu granulatie grosiera (cu cristale relativ mari), continand in principal cuart. Granit Rocas s-a format prin solidificarea prin răcire a magmei care provine din mantaua superioara a pământului.Culoarea granit Rocas variază de la alb la roşu, verde, albastru, chiar şi negru în funcţie de culorile mineralelor şi de textură.

Granit Rocas este cea mai dura piatra de constructie, fiind utilizat in multiple aplicatii de mii de ani, de la constructii spectaculoase la statui colosale. Usurinta relatila de taiere si prelucrare, duritatea si rezistenta la intemperii, capacitatea sa de a fi lustruit ca oglinda sunt cateva avantaje ale granit Rocas. In plus si coloristica vie cu modele texturale fascinante fac ca granit Rocas sa fie extrem de popular.

Rezistenta ridicata la zgarieturi sau coroziune il fac de neinlocuit, fiind usor de utilizat in orice proiect. Granitul Rocas este utilizat la pavarea străzilor, la placarea pereţilor exteriori sau pentru scările interioare si exterioare,blaturi de bucatarie, podele etc.  O pardoseala din granit Rocas poate adăuga  valoare casei tale. Pardoselile din granit Rocas nu sunt doar la modă, ci sunt mult mai practice decât ai putea crede.

                   La urma urmei, ce material pentru pardoseala se va comporta mai bine decât granitul?

     Acum puteți obține cea mai bună ofertă granit pentru pardoseli  la granit Rocas Decor, cel mai mare depozit de granit din Romania.  Oferta noastra de Granit Rocas  vine într-o varietate de culori și modele, oferind un număr uimitor de opțiuni. Deși placarea cu granit Rocas nu este cea mai ieftină alegere, frumusețea și eleganța lor oferă un design pe care nu-l veți obține de la niciun alt material.

Prelucram la cerere pavaje, blaturi granit, trepte si contratrepte , glafuri interioare sau exterioare,pervaje. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi granit competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in doar 2-3 zile !            cere oferta chiar acum !

Mai multe modele de granit Rocas

Colectia Premium

Granit Alaska White

Granit Alaska White – cu un efect de alb inghetat, amestec de argintiu si alb, acest granit se incadreaza cu usurinta in orice ambient . Putem creea blaturi de bucatarie uimitoare, pardoseli sau alte aplicatii, atat in interior cat si exterior.

Granit Belvedere

Granit Belvedere – spectaculos, cu o venatura indrazneata, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene aurii si crem amplifica puterea chihlimbarului, simbolul identitatii acestei pietre naturale.

Granit Black Cosmic

Granit Black Cosmic – piatra naturala cu vene maiestuoase de cristale albe, aurii si argintii. O alegere indrazneata care va completa si individualiza orice interior.

Granit Fusion

Granit Fusion – incredibil de complex, combina o varietate de culori, translucid, gri și maro pentru a crea o piatra cu adevarat deosebita. Ocazional se mai gaseste si sub denumirea de Granit de Foc Albastru. Dupa cum sugereaza acest nume, acest granit este o adevarata “fuziune” de culoare.

Granit Golden Cosmus

Granit Golden Cosmus – piatra naturala cu vene spectaculoase de cristale transparente, aurii si argintii. Venele translucide din granit vor completa perfect orice desing.

Granit Jurassic Brown

Granit Jurassic Brown – cu originea in Maroc, este un granit extrem de rar cu insertii naturale de fosile marine datand din perioada Devonian. Prin unicitate creeaza un ambient special in orice aplicatie.

Granit Carnevale

Granit Carnevale – un material cu o gama coloristica speciala in nuante tomnatice de verde-chihlimbar si ruginiu-auriu, cu venaturi spectaculoase ofera unicitate si stil in orice aplicatie. Granitul este extrem de durabil fiind recomandat pentru aplicatii atat in interior cat si la exterior.

Granit Copper Dune

Granit Copper Dune – Aceasta piatra intunecata si plina tonuri ruginii , cu miscari incitante in design, rememoreaza un apus de soare. O optiune excelenta pentru orice blat din bucatarie, baie sau bar pentru un design unic.

Granit Elegant Brown

Granit Elegant Brown – un amestec subtil de maro si gri, cu o calitate eterica perfecta pentru interior si exterior. Blaturile de bucatarie sau aplicatiile de amenajare in aer liber sunt perfecte pentru acest granit durabil foare rezistent la inghet.

Granit Nero Zimbabwe

Granit Nero Zimbabwe este un granit negru intunecat, remarcabil prin eleganta si simplitate. Se preteaza atat stilului rustic cat si modern, in functie de combinatiile coloristice si accesoriile alese.

Granit Red Malibu

Granit Red Malibu granit rezistent cu o coloristica interesanta de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat .

Granit Sequoia Brown

Granit Sequoia Brown – cu venatura spectaculoasa, asemeni arborelui de la care si-a luat numele, in nunate de gri si albastru turcuaz pe un fond intunecat acest granit aduce unduirile unei ape cristaline in orice ambiet.

Granit Labradorite Green

Granit Labradorite Green – un granit de culoare verde inchis cu insertii cristaline de turquaz dateaza din epoca Pre-Cambian. Ofera eleganta si somptuozitate in orice aplicatie – bai, bucatarii, livinguri sau terase. Labradorite Green este o alegere potrivita indiferent de stil.

Granit Lapidus

Granit Lapidus – in spectaculoase nuante de indigo acest granit ofera senzatia de unicitate si lux. Foarte potrivit in orice aplicatie eleganta de la hoteluri la interioare rafinate.

Granit Magma Black

Granit Magma Black -spectaculos, cu o venatura indrazneata, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene aurii si crem amplifica puterea chihlimbarului, simbolul identitatii acestei pietre naturale.

Granit Steal Grey

Granit Steal Grey cu nuante constante de gri si mici isertii argintii, este o alegere potrivita in aplicatii clasice sau moderne, fiind usor de asortat. Material durabil, recomandat pentru aplicatii interioare si exterioare atat in spatii comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale.

Granit AJ Brown

Granit AJ Brown este un granit cu o venatura spectaculoasa intr-o gama coloristica speciala, in nuante calde, tomnatice, de la verde-auriu la ruginiu.Este o alegere potrivita pentru interior sau exterior, bai, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Brown Silk

Granit Brown Silk – un granit brazilian cu un fundal maron-chihilimbar strabatut de mici venaturi albe – creand imaginea unei galaxii indepartate – este o alegere inspirata in orice proiect. Brown silk poate fi folosit atat pentru proiecte de interior cat si pentru exterior.

Granit Green Laponia

Granit Green Laponia – in nunate irizante de verde intens, turqoaz si alb acest granit se afla in topul granitelor verzi. Indiferent de aplicatie, va da o nota epatanta de unicitate si stil.

Granit Nero Absoluto

Granit Nero Absoluto – un granit unic de culoare negru intunecat, este remarcabil si elegant prin simplitate. Se preteaza atat stilului rustic cat si modern, in functie de combinatiile coloristice si accesoriile alese.

Granit Black Mosaic

Granit Black Mosaic – unicitatea acestui granit este data de insertile spectaculoase de piatra care imbina tonuri de gri-albastrui si crem-auriu. Acest granit extrem de rezistent este recomandat atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Granit Blue Marinace

Granit Blue Marinace – unicitatea acestui granit este data de insertile spectaculoase de piatra multicolora care imbina tonuri de gri-albastrui si crem-auriu. Acest granit extrem de rezistent este recomandat atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Granit Maui

Granit Maui – un granit cu venaturi complexe si spectaculoase in nuante fumurii si aurii transforma orice spatiu intr-o opera de arta. Maui este o alegere potrivita indiferent de stil, cu aplicatii atat la interior cat si la exterior.

Granit Matrix

Granit Matrix – o combinatie uimioare de nuante – de la gri inchis la gri deschis, cu venatura argintie sub forma unor elipse. Acest granit ofera unicitate si stil.

Granit Titanium MC

Granit Titanium Mc -spectaculos, cu o venatura in miscare, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene aurii si crem face orice interior unic.

Colectia Standard

Granit Ghibli

Granit Ghibli – culoarea bej, cu accente intunecate de variatie medie. Recomandat pentru proprietati rezidentiale si comerciale, inclusiv zone cu trafic ridicat pentru podele, blaturi si pereti.

Granit Paradiso Bash Periat

Granit Paradiso Bash Periat – granit rezistent cu venaturi eliptice in nunate de rosu, visiniu si gri-verzui. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Granit Rosu Multicolor

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent cu o coloristica interesanta de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Granit Viscont White Periat

Granit Viscont White – rezistent cu venatura speciala in tonuri de alb si gri, cu o suprafata anti derapanta, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Indian Juparana

Granit Indian Juparana – material cu venaturi eliptice in nuante de galben-piersica, auriu si bronz. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Ivory Brown

Granit Ivory Brown – in nunate calde de bej si trandafiriu, prezinta venaturi armonioase si echilibrate. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Blue Pearl

Granit Blue Pearl – prezinta nuante irizante de la albastru la gri-antracit. Este o alegere potrivita pentru interior sau exterior, bai, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Black Forest

Granit Black Forest – spectaculos, cu o venatura in miscare, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene argintii si crem face orice interior unic.

Granit Tan Brown

Granit Tan Brown – un granit clasic in tonuri inchise de brun-roscat si negru, este elegant indiferent de suprafata selectata, lucioasa sau periata. Este un produs rezistent care se poate combina usor datorita coloristicii , conferind mai multa personalitate proiectului.

Granit Baltic Brown

Granit Baltic Brown este un amestec rafinat de maro si negru, cu mici irizatii de gri. Este o alegere potrivita pentru interior sau exterior, bai, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit White Torroncino

Granit White Torroncino cu venatura speciala semitrasparenta si eleganta, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil.

Granit Fantastic White

Granit Fantastic White – cu venatura speciala semitrasparenta si eleganta, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil.

Granit Ivory Fantasy

Granit Ivory Brown – in nunate calde de bej si ruginiu, prezinta venaturi armonioase si echilibrate. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Juparana Colombo Periat

Granit Juparana Colombo Periat granit rezistent cu o suprafata antiderapanta, cu venaturi eliptice in nunate de rosu, visiniu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat.

Granit Kashmir White

Granit Kashmir White este fara indoiala, unul dintre cele mai populare granite de pe piata. Este o piatra cu adevarat uimitoare care cu siguranta merita toata recunoasterea pe care o are. In tonuri de alb-murdar si gri cu mici insertii maronii, prezinta venaturi armonioase si echilibrate. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Rosu Multicolor Periat

Granit Rosu Multicolor – granit rezistent, antiderapant, cu o combinatie indrasneata de rosu, caramiziu si gri, aduce un stil modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si in exterior pentru un stil personalizat.

Granit Santa Cecilia

Granit Santa Cecilia – in nuante de galben-auriu, este unul dintre cele mai populare granite. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Star Galaxy

Granit Star Galaxy este o alegere extrem de populara si eleganta. Este un granit negru cu insertii metalice ruginii. Este un granit extrem de atractiv care va completa orice proiect modern si traditional. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior,blaturi de bucatarie, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si stil.

Granit Steel Grey

Granit Steel Grey – cu nuante constante de gri si mici isertii argintii, este o alegere potrivita in aplicatii clasice sau moderne, fiind usor de asortat. Material durabil, recomandat pentru aplicatii interioare si exterioare atat in spatii comerciale, cat si pentru proiecte rezidentiale.

Granit Uba Tuba

Granit Uba Tuba- prezinta nuante irizante de la verde-albastrui pana la gri-antracit. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Moon White

Granit Moon White Este o piatra cu adevarat uimitoare in tonuri de alb-murdar si gri cu mici insertii argintii . Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Viscon White

Granit Viscon White – un granit alb cu venaturi eliptice negre si translucide, ofera un design deosebit in orice aplicatie. Se armonizeaza cu usurinta in orice combinatie coloristica, oferind unicitate si stil. Este potrivita pentru interior sau exterior,blaturi de bucatarie, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale.

Granit Emerald Pearl

Granit Emerald Pearl – prezinta nuante irizante de la verde-albastrui pana la gri-antracit. Este o roca vulcanica rezistenta, potrivita pentru interior sau exterior, bai, livinguri, dormitoare, terase, sau spatii comerciale oferind unicitate si confort.

Granit Nero Angola

Granit Nero Angola – spectaculos, cu o venatura in miscare, completeaza gama granitrurilor negre din colectie. Fundalul intunecat accentuat cu vene argintii si crem face orice interior unic.

Colectia Economica

Granit Bain Brown Fiamat

Granit Bain Brown Fiamat este antiderapant si are o rezista extrem de ridicata la traficul intens. Are un nivel calitativ superior, dar la un pret accesibil.
Ca urmare se regaseste in foarte multe centre comerciale si institutii.

Granit Honey Fiamat

Granit Honey Fiamat – un granit antiderapant rezistent, extrem de popular, in nuante de bej-auriu, are un stil modern si plin de viata, regasindu-se in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Polished Honey

Granit Polished Honey un granit lucios rezistent, extrem de popular, in nuante de bej-auriu, are un stil modern si plin de viata, regasindu-se in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Maple Red Polished

Granit Maple Red Polished – rezistent cu o coloristica indrasneata de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat in interior cat si in exterior pentru un stil personalizat.

Granit Rosa Porino Fiamat

Granit Rosa Porino Fiamat – rezistent, in nunate stinse de rosu, caramiziu si gri.Se regaseste in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Rosa Porino Polished

Granit Rosa Porino Polished rezistent, in nunate stinse de rosu, caramiziu si gri.Se regaseste in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Rosa Beta

Granit Rosa Beta – nunate de gri si crem se amesteca armonios in acest granit spaniol durabil. Cu un nivel calitativ superior,si un pret accesibil, se regaseste in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale.

Granit Bain Brown

Granit Bain Brown Polish – rezista extrem de bine la traficul intens, are un nivel calitativ superior, dar la un pret accesibil, ca urmare se regaseste in foarte multe centre comerciale si institutii.

Granit Gris Perla

Granit Gris Perla – este un granit cu un aspect delicat si elegant in nuante de gri care se caracterizeaza printr-o duritate ridicata, ca urmare se poate utiliza in spatii comerciale dar si in cladiri rezidentiale.

Granit White Beauty

Granit White Beauty rezistent, extrem de popular, in nuante de alb-gri, are un stil modern si usor de personalizat. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior, regasindu-se in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale.

Granit Maple Red Fiamat impregnat cu efect umed

Granit Maple Red Fiamat impregnat cu efect umed este un granit antiderapant cu o coloristica indrazneata de rosu, caramiziu si gri. Aduce un aer modern si plin de viata. Se foloseste atat la interior cat si la exterior pentru un stil personalizat cu usurinta.

Grenit Terra Bianca

Granit Terra Bianca – un granit uluitor cu vene translucide in nuante de alb-gri. Este o alegere plina de rafinament care se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale.

Granit Dark Grey

Granit Dark Grey – rezistent, extrem de popular, in tonuri inchise de gri, are un stil modern si usor de inclus in orice amenajare, regasindu-se in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Amarello Rosa

Granit Amarello Rosa – rezistent, extrem de popular, in nuante de bej-rozaliu, are un stil modern si plin de viata. Se preteaza excelent atat in interior cat si in exterior.

Granit Cream Flower

Granit Pearl Flower nunate de gri si crem se amesteca armonios in acest granit rezistent. Cu un nivel calitativ superior,si un pret accesibil, se regaseste in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale.

Granit Crema Julia Fiamat

Granit Crema Julia Fiamat – nunate de gri si crem se amesteca armonios in acest granit spaniol durabil. Cu un nivel calitativ superior,si un pret accesibil, se regaseste in foarte multe aplicatii, de la centre comerciale si institutii pana la constructii rezidentiale.

Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

Brasov| Cluj Napoca| Constanta| Timisoara| Bucuresti| Iasi| Craiova| Galati| Ploiesti| Braila| Oradea| Bacau| Pitesti| Arad| Sibiu| Baia Mare| Satu Mare| Ramnicu Valcea| Piatra Neamt| Drobeta – Turnu Severin| Suceava| Targu Jiu| Targoviste| Resita| Bistrita| Slatina| Calarasi| Hunedoara| Deva| Alba Iulia| Zalau| Sfantul Gheorghe| Turda| Medias| Slobozia| Lugoj| Medgidia| Petrosani| Miercurea Ciuc| Sighetu Marmatiei| Mangalia| Dej| Campina| Campulung| Reghin| Odorheiu Secuiesc| Sighisoara| Sebes| Borsa|