DEPARTAMENTUL DE LUX

GRANIT DE CALITATE CLUJ. DARE TO DREAM! DECSOPERA O ALTA LUME

Granit de calitate Cluj. O alta lume ! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat
Aceasta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca str.Campina nr.62. Marmura, granit, quarzit, onix care respira prin culori vii si forme uimitoare, simboluri care te conduc subtil la esenta, natura eternizata printr-un triumf absolut asupra efemeritatii artei create, un spectacol de elita pentru rafinati si pretentiosi.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din piatra naturala. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice atat pentru amenajari interioare , cat si exterioare, indifferent de anvergura, pentru a realiza impreuna proiecte uimitoare. Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra.

Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume, si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate. Dispunem de o gama diversa de piatra naturala , marmura, granit, travertin,onix , cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

cere oferta de pret !

 


Azul Bahia
Roci albastre sunt rare si au un aspect spectaculos, Azul Bahia este utilizat în principal pentru aplicații exclusive. Această piatră este folosită ca piatră naturală sau ca o piatră prețioasă.

Irish Green
Irish Green este o marmura unica ca textura si culoare, este foarte renumita pentru culoarea si transluciditatea ei.

Red Malibu
Red Malibu este un granit rar folosit pentru lucrari exclusiviste, granitul red malibu este un granit importat din brazilia, este un material foarte rezistent in timp.

Matrix Granite
Matrix Granite este un granit brazilian, se caracterizeaza prin modelul ondulat, fundalul gri inchis pana la negru , ceea ce da o nota de eleganta si rafinitate

Black Cosmic Main
Black Cosmic combină frumusețea și mișcarea de marmură cu duritatea și durabilitatea granit. Acesta va fi cu adevărat elementul central al oricărei bucătărie, atrăgând comentarii admirative de la toți cei care-l vede. rarității sale îl plasează la capătul superior al gamei noastre de preț, dar aspectul său atrăgător înseamnă că noi credem că reprezintă o valoare excelenta.

Blue Jeans
Rocile albaste sunt foarte rare si au un aspect spectaculos, Blue Jeans este utilizata in principal penstru aplicatii exclusive.

Copper Dune
Copper Dune vine din nord-estul Braziliei, o zonă care a oferit o mare varietate de pietre exotice în ultimii ani. Este privit ca un granit din cauza durității sale și este extrem de apreciat pentru îmbinarea de vene maro și lumină, care fac deosebit de asomare și marmură cum ar fi.

Carnevale
Carnevale Granit aceasta piatra are culori de ton pamantesc cu vene intunecate. Granit-ul este extrem de durabil este recomandat pentru aplicatie atat in interior cat si in exterior.

Elegant Brown
Elegant Brown granit este original din brazilia , este o piatra deosebita un amestec de gri cu maro. Este destinata folosiri ei in interior sau exterior

Kosmus Lether
kosmus Lather granit ofera o eleganta suprafetei unde a fost aplicat are o finisare foarte placuta la ochii dar si la atingere

White Torincinno
White Torincinno este un granit foarte rar produs in cariera din Sao Paulo Brazilia.

Black Cosmic
Black Cosmic este un granit foarte popular in ultimul timp datorita ventaurilor albe, auri cu mici cristale de argintiu.

Black And Gold
Marmura Black and Gold este o piatra naturala neagra cu venaturi albe si auri.

Golden Beach
Golden Beach este un granit cu textura albicioasa sau gri cu aspect patat datorita de cristatele de cluare mai inchisa.

Copperfield Gold
Copperfield Gold este un granit Braziliean care combina difertite tonuri de culoare, neagra, maro auriu si gri.

Brown Antique Marron Cohiba
Granitul Brown Antique Marron este format din cristale de culoare brown inchise in forma neuniforma adesea cu reflexe metalice unice.

Brown Chocolate
Brown Chocolate, granitul cu tonuri calde de ciocolata si culori care amintesc de pamant. Chocolate a dominat piata internationala in ultimi ani datorita frumuseti lui, este extras din nordul Braziliei.

Brown Silk POL
Brown Silk este cu adevarat extraordinata datorita nervurilor de maro si tonuri de alb, dau ceestui material un aspect dramatic.

Copper Canyon
Copper Canyon este o combinatie de rugina si aur dramatic de granit din Brazilia cu o varietati mari de culoare si vene intunecate.

Costa Smeralda
Costa Smeralda este un maodel de granit cu nunante deschise, plateta calda si primituare de culoare dintr-o gama larga de stil si design.

Brown Antique Marron Cohiba
Granitul Brown Antique Marron este format din cristale de culoare brown inchise in forma neuniforma adesea cu reflexe metalice unice.

Labradorite Blue Flower
Labradorite Blue Flower suprafețe diferite de înfrățire în piatră reflectă diferite culori ale luminii.

Fossil Black
Fossul Black cu originea in Maroc este o marmura neagra cu modele albe naturale datand din perioada Devonian.

Travertino Tabacco
Travertino Tabacco este un travertin auriu maro original din Mexic, aceasta piatra naturala este extrem de frumoasa datorita asemanari ei foarte mari cu tutunul.

Bronze Amani
Bronze Amani pretioas si elegant, Bronz Amani este marmura cu adevarat speciala, care cuprinde nuante de bronz realizeaza un decor primitor si relaxant, transformandu-le intr-o adevarata oaza de liniste si relaxare.

WOW Fusion Multicolor
WOW Fusion Multicolor este o piatra naturala foarte rara brazileana cu nori de explozie culorile sunt cuprinse intre maro, albastru, verde, cupru si gri, variatie naturala intensa pentru o suprafata unica spectaculoasa.

Calcite Caraibica Extra
Calcite Caraibica este o marmura cu adevarat speciala, marmura de culoare albasta cu bej, este foarte apreciata in toata lumea.

Jurassic Brown Extra
Jurassic Brown elementul unic pentru aceasta piatra este ca are mai multe elemente de coaja si corali fosile in dale, culoarea maro are un finisaj moale, textura care accentueaza nervurile materiale si fosile.

Lapis Blue Classic
Lapis Blue elementul unic de minerale albeste, negre, albe amestecate impreuna in moda preistorica, granitul African pentru iubitori de albastu este un vis implinit.

Magma Black
Magma negru. Acesta este un granit foarte special, care provine din Brazilia.

Marinace
Marinace granit este un granit predominant negru, cu o combinație de pietre de prundis negru, gri și alb, care s-a format la baza raurilor. Utilizari recomandate: blaturi de bucatarie, blaturi de baie, scări, coloane, chiuvete / cazi, dale

Noir Saint Laurent
Noir Saint Laurent este o marmura cu fundal intunecat variind de la maro la negru cu mici iluzi albe, perfecta pentru proiectele de lux.

Verde Lapponia
Verde Lapponia este regele granitului verde, impresioneaza prin jocul de culoi interesante de la nuante de verde si alb puternic , granitul rar ofera in fiecare zi o eleganta uimitoare si emana propriul farmec unic.

Cipollino Ondulato Verde
Cipollino Ondulato este o marmura cu colri originale si pline de viata, cu dungi ondulate colorate de diferite nunate de verde si intreruperi de inserti de alb.

Grey Stone
Grey Stone este importata din granitele Iranului aceasta piatra este compusa din tonuri gri crarbune “noroioase” si izbitoare nervuri de alb.

Azul Macaubas
Azul Macaubas Marmura este foarte celebra si utilizata pe scara larga la nivel mondial materialului caracteristicilor sale, morfologia si culoarea sa specifica, dupa cum indica si numele, un albastru deschis elegant.

Piatra Naturala in Cluj Napoca Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

piatra naturala de caitate in  Cluj Napoca| travertin de calitate in Timisoara| granit de calitate in Bucuresti| compozit quartz in  Oradea| granit exterior| Sibiu| travertin exterior in Bistrita|