DEPARTAMENTUL DE LUX

GRANIT DE CALITATE CLUJ. DARE TO DREAM! DECSOPERA O ALTA LUME

Granit de calitate Cluj. O alta lume ! O alta abordare in Piatra Naturala! Arta, lux, stil, rafinament. Scenografia perfecta pentru locul tau unic, viu, personalizat
Aceasta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca str.Campina nr.62. Marmura, granit, quarzit, onix care respira prin culori vii si forme uimitoare, simboluri care te conduc subtil la esenta, natura eternizata printr-un triumf absolut asupra efemeritatii artei create, un spectacol de elita pentru rafinati si pretentiosi.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din piatra naturala. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice atat pentru amenajari interioare , cat si exterioare, indifferent de anvergura, pentru a realiza impreuna proiecte uimitoare. Pasiunea noastra pentru calitate, atentia noastra pentru detaliu ne califica ca fiind alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra.

Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume, si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate. Dispunem de o gama diversa de piatra naturala , marmura, granit, travertin,onix , cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

cere oferta de pret !

 


Azul Bahia
Roci albastre sunt rare si au un aspect spectaculos, Azul Bahia este utilizat în principal pentru aplicații exclusive. Această piatră este folosită ca piatră naturală sau ca o piatră prețioasă.

Irish Green
Irish Green este o marmura unica ca textura si culoare, este foarte renumita pentru culoarea si transluciditatea ei.

Red Malibu
Red Malibu este un granit rar folosit pentru lucrari exclusiviste, granitul red malibu este un granit importat din brazilia, este un material foarte rezistent in timp.

Matrix Granite
Matrix Granite este un granit brazilian, se caracterizeaza prin modelul ondulat, fundalul gri inchis pana la negru , ceea ce da o nota de eleganta si rafinitate

Black Cosmic Main
Black Cosmic combină frumusețea și mișcarea de marmură cu duritatea și durabilitatea granit. Acesta va fi cu adevărat elementul central al oricărei bucătărie, atrăgând comentarii admirative de la toți cei care-l vede. rarității sale îl plasează la capătul superior al gamei noastre de preț, dar aspectul său atrăgător înseamnă că noi credem că reprezintă o valoare excelenta.

Blue Jeans
Rocile albaste sunt foarte rare si au un aspect spectaculos, Blue Jeans este utilizata in principal penstru aplicatii exclusive.

Piatra Naturala in Cluj Napoca Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! Oferta Piatra Naturala

piatra naturala de caitate in  Cluj Napoca| travertin de calitate in Timisoara| granit de calitate in Bucuresti| compozit quartz in  Oradea| granit exterior| Sibiu| travertin exterior in Bistrita|