Gyakran feltett kérdések

Romániában (Kolozsvár, Temesvár, Bukarest, Nagyszeben) kiállítási helyiségeinknél Magyarországon (Budapesten), Franciaországban (Párizsban) és a romániai képviseleteinknél. A bemutatótermek és a természetes kő reprezentációink elérhetőségeit a Kapcsolat részben találja meg.
A bemutatótermeknél a munkaidő hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 között, szombaton pedig 9:00 és 14:00 között van. Annak érdekében, hogy ötletet kapjon cégünkről és termékeinkről, hozzáférhet a bemutatótermek virtuális túrájához.
Szinte bármilyen kő van raktáron, de kivételes helyzetben, amikor a termékek nincs raktáron, a szállítási határidő legfeljebb 15 nap.
Kinek köszönhető az, hogy ilyen versenyképes árakkal dolgoznak?
Minden anyagunkat nagyon nagy mennyiségben szállítjuk, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük az eladott termékek költségeit. A tárgyalásokat közvetlenül a világ minden tájáról érkező nagy karriertulajdonosokkal folytatjuk, így előnyeinknek vannak versenyképes árak.

Minden anyagunk nagy raktárkészlettel rendelkezik, ez lehetővé teszi számunkra, hogy ellenőrizzük termékeink költségeit. Nem román társaságoktól vásárolunk, hanem az árakat közvetlenül a karriertulajdonosoktól kapjuk, így jó árakat kapunk eladásra.

Készpénzes fizetés történhet, fizetési meghagyással és a boltban található közvetlen kártyával.
Igen, minden bemutatóteremben egy feldolgozó üzem is van. Gyárainkban olyan feldolgozókat alkalmaztak, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és az általunk használt technológiai berendezések és felszerelések lehetővé teszik, hogy bármilyen kőmegmunkálást rekordidő alatt elvégezzünk.
További részletekért felkérjük, hogy látogassa meg a természetes kő feldolgozása menüpontot.
Nagyon tapasztalt összeszerelőkkel dolgozunk olyan csoportokkal is, akik bármilyen áron elvégezhetnek bármilyen munkát, függetlenül annak bonyolultságától.
Igen, márvány-, gránit- és travertin-mosogatóink nagyon gazdag választékát kínáljuk, nagyon sokféle kivitelben (kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, masszív lábakkal stb.). Fotók és modellek megtekintéséhez kérjük, hogy látogassa meg a Fürdőszoba munkák menüpontot.

Szakembereink az Önök rendelkezésére állnak, hogy tanácsadást és műszaki megoldásokat kínálnak Önnek. A folyamatban lévő munka sajátosságaitól és költségvetésétől függően szakembereink azonosíthatják az adott munkához megfelelő kőfajtát és a szükséges mennyiséget, miközben becsülhetik a termékek árát.

A megrendeléseket telefonon, faxon vagy e-mailben is meg lehet tenni. Ha meg szeretné látni az anyagokat a megrendelés elõtt, akkor közvetlenül meglátogathatja bármelyik bemutatótermünkbe (Bukarest, Nagyszeben, Temesvár, Budapest, Párizs).
Igen, szinte az összes anyag raktáron van, így vásárlás előtt megnézheti azokat a bemutatótermekben, így kiválaszthatja a kívánt anyagot.
Miután szinte az összes termék raktáron van, és egy nagyon jól fejlett logisztikai osztály működik, rekordképes időben, 24–48 órán belül eljuttathatjuk a termékeket a román területhez és 5–15 napon belül Európában.
Kivételes helyzetben, amikor a termékek nincs raktáron, a szállítási idő megállapodásra kerül.
Természetesen szakemberek és kőművesek dolgoznak nálunk. További részletekért kérjük Önt, hogy látogassa meg a Természetes Kő szerelvény menüpontot.
Igen, jól megválasztott, kiváló minőségű termékeket kínálunk, amelyek garantálják a cégünktől vásárolt kő megfelelő kezelését és karbantartását..
Igen, szinte az összes anyag raktáron van, így vásárlás előtt megnézheti azokat a bemutatótermekben, így kiválaszthatja a kívánt anyagot.

Bemutatótermékeink áruház módban működnek,a megrendelés korlátozás nélküli.

Természetes kő kültérre és beltérre, kedvező áron!

Gránit, márvány, travertin, pala, andezit, onyx, kvarc kompozit és a természetes kő Rocas Decor: Ingyenes tanácsadást kínálunk Önnek a gránit, márvány, travertin és a természetes kő megválasztásában az ország összes bemutatótermében. Személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek, hogy kihasználhassa az optimális megoldást azokban a projektekben, amelyekben együtt fogunk működni! Gránit kedvező áron! Tükrök, tapéta, asztalok és fürdőszoba bútorok. Asztallap, természetes kő telepítés.

Természetes kő kül- és beltérre, ba szállítással:

Romania: Marosvásárhely. Kolozsvár, Nagyvárad. Sepsiszentgyörgy. Szatmárnémeti. Székelyudvarhely. Csíkszereda. Brassó. Kézdivásárhely. Arad. Gyergyószentmiklós. Temesvár, Nagybánya. Nagykároly. Nagyszalonta. Szováta. Székelykeresztúr. Zilah. Székelyhíd. Szászrégen. Barót. Érmihályfalva. Szentegyháza. Kovászna. Nagyszebenben, Margitta. Négyfalu. Segesvár. Medgyes. Nyárádszereda. Máramarossziget. Déva. Sárköz. Bukarestben, Besztercén.

Magyarország ba szállítással: Budapest, Szeged, Hódmezővásárhely, Miskolc, Pécs, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Gyula, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúszoboszló.
Gránitot, márványt, travertint, onixot, kvarc kompozitot, pala, andezitet, természetes követ keres Magyarország végzett építési projektekhez? Nyissa meg a következő linkeket: természetes kő, márvány, gránit, travertin