LOGISTICA PENTRU MARMURA SI GRANIT

Logistica pentru marmura si granit in Romania si Europa. Asiguram clientilor nostri solutii de transport  rutier care corespund cerințelor acestora in ceea ce priveste siguranta și durata de livrare. Iar tarifele practicate sunt cele mai convenabile posibil pentru ruta de transport. Precum si pentru  caracteristicile personalizate si greutatea specifice fiecarei  comenzi in parte. Astfel, expedierea pe teritoriul Romaniei  se asigura in maxim 48 de ore din momentul perfectarii tranzactiei comerciale. Iar pe teritoriul Uniunii Europene expedierea se asigura intr-un interval de 3-15 zile din momentul perfectarii tranzactiei comerciale.
Tel contact departament logistica: Monica Cublesan- 0786036441

logistic pentru marmura si granit     

Logistica pentru piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea transportului de piatra naturala si granit in Romania si in toata Europa. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru transport de produsele care ati achizitionat de la Rocas Decor ! Departament de logistica pentru Piatra Naturala.

logistica pentru piatra naturala in  Cluj Napoca| logistica pentru piatra naturala in Timisoara| logistica pentru piatra naturala in Bucuresti| logistica pentru piatra naturala in Oradea| logistica pentru piatra naturala in Sibiu| logistica pentru piatra naturala in Bistrita