IMPORT EXPORT OF NATURAL STONES

Import Export of natural stones. Rocas Decor importa piatra din toate continentele. Furnizorii sunt atent selectionati, atat din punct de vedere al sortimentatiei oferite, cat si al calitatii produselor.

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400.000 de mp de placaje din marmura, granit fiamat, travertin exterior, ardezie neagra si multicolora. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Avem si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie, compozit cuart.

De asemenea, Rocas Décor exporta piese personalizate pentru orice tip de proiect  , asigurand nivelul calitativ pe masura exigentelor si standardelor europene.

Pentru mai multe informatii !

Import export of natural stones

Pentru informatii referitoare la produsele importate sau la comenzile de export, contactati:

Departamentul import export

Adriana Bakos

Import export de Piatra Naturala Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă.  Oferta de Piatra Naturala, marmura, granit si travertin. preț bun pentru piatra naturala.

import export of decorativ stones in Cluj Napoca| import export of decorativ stones in Timisoara| import export of decorativ stones in Bucuresti| import export of decorativl stones in Sibiu| import export of decorativ stones in Budapest