CONTACT PIATRA NATURALA ROCAS DECOR

Contact piatra naturala in Timisoara

Contact Piatra Naturala  in Timisoara Rocas Decor va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Timisoara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Timisoara !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un depozite de marmura si travertin in Timisoara. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp  placi de marmura, granit exterior, placi de travertin, placi ardezie si placi cuart. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Detinem lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie din care confectionam pervaze ,blaturi si trepte.

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie si baie, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Timisoara. Permanent promotii atractive si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

Showroom Marmura si Granit Timisoara

Nume: Horea Simionescu , Iuliu Ladar
Adresa: str. Calea Stan Vidrighin nr 24
Telefon: 0736-388.206 / 0786036440
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00

Sambata: 09:00 – 14:00

Piatra Naturala in Timisoara Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Timisoara. Putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru travertin si piatra naturala decorativa in Timisoara. Executam si montam trepte si glafuri granit exterior si interior. Blaturi de bucatarie din compozit quartz si travertin exterior pentru placarea teraselor si aleilor. Cumpara direct de la producator marmura de calitate.

contact piatra naturala  Cluj Napoca| contact piatra naturala Timisoara / contact piatra decorativa Bucuresti| contact piatra decorativa Oradea| contact piatra naturala Sibiu| contact piatra naturala Bistrita|