CONTACT PIATRA NATURALA ROCAS DECOR

Contact piatra naturala

Contact Piatra Naturala  in Cluj Napoca Rocas Decor. Va oferim consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Cluj Napoca !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine depozite mari în România. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje din marmura, placaje granit, placaje travertin, placaje ardezie si placaje calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite, precum si lastre de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere pervaze, blaturi de bucatarie si baie din granit cuart, trepte si contratrepte din marmura, glafuri pentru  exterior si interior de travertin. Executam la comanda clientilor piese personalizate dupa nevoile dumneavoastra. In showroomul nostru veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Cluj Napoca. Si tot odata promotii atractive precum si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

Showroom Marmura si Granit Cluj-Napoca
Nume: Tsiboukas Ioannis
Adr: str. Campina nr.62,Cluj-Napoca
Tel: 0721 286 985 0741217337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Showroom: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00, Sambata: 09:00 – 14:00

Depozit : Luni -Vineri: 08:00 – 16:00
Sambata: 09:00-14:00

Piatra Naturala in Cluj Napoca Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Cluj Napoca. Putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun piatra naturala decorativa in Cluj Napoca. Executam si montam trepte si glafuri de granit exterior si interior. Blaturi de bucatarie din compozit quartz si travertin exterior pentru placarea teraselor si aleilor. Cumpara direct de la producator marmura de calitate.

contact piatra naturala  Cluj Napoca, TimisoaraBucurestiOradeaSibiuBistrita