CONTACT PIATRA NATURALA BUCURESTI ROCAS DECOR

Contact piatra naturala

Contact Piatra Naturala Bucuresti  Rocas Decor. Va poate oferi consultanta gratuita in alegerea de marmura si granit in Voluntari.  Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun travertin,granit,marmura in Bucuresti !

Cumpara acum piatra decorativa de calitate !

In calitate de producator si importator de piatra naturala , Rocas Decor detine un depozit mare de marmura si travertin in Voluntari. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp placi din marmura, granit antracit exterior, placi travertin, ardezie neagra si multicolora si placi de calcar. Multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Precum si lastre mari de granit, marmura, travertin, ardezie.

Prelucram la cerere clientului pervaze de travertin , blaturi de bucatarie si baie cuart, trepte si contratrepte din marmura, glafuri interior si exterior de granit. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru piatra naturala in Bucuresti. Permanent promotii atractive si un departament outlet.

cere oferta chiar acum !

 

Showroom Marmura si Granit Bucuresti

Nume: Xenia Maria Sbiliris
Adresa: Bulevardul Voluntari nr.106 (compex orient),  langa Metro Voluntari
Telefon: 0728986003, 0741217337
E-mail: office@rocasdecor.ro
Program: Luni -Vineri: 08:00 – 17:00,

Sambata: 09:00 – 14:00

 

Piatra Naturala Bucuresti Rocas Decor
Va oferim consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Voluntari. Putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora! preț bun pentru travertin si piatra naturala decorativa in Bucuresti. Executam si montam trepte si glafuri de granit in exterior si interior. Blaturi de bucatarie din compozit quartz si travertin exterior pentru placarea teraselor si aleilor. Cumpare direct de la producator marmura de calitate.

contact piatra naturala  Cluj Napoca| contact piatra naturala Timisoara / contact piatra decorativa Bucuresti| contact piatra decorativa Oradea| contact piatra naturala Sibiu| contact piatra naturala Bistrita|