Compozit quartz

    Compozit quartz este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei. Materialul este produs de obicei in grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Compozit quartz este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatră naturală. Fiind mai puțin poros este un material antibacterian. Astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale. 

      Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse. Prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare. Quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini. Va putem face oferta personalizata. Asa ca Dumneavoastra sa beneficiatide solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora.

In calitate de producator si importator de andezit fiamat, Rocas Decor detine cele mai mari depozite din Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 de mp de placaje granit fiamat sau lostruit si placaje din andezit. Multiple dimensiuni si finisaje: fiamate, mate, periate sau lustruite. De asemenea dispunem de lastre mari de compozit quartz si granit.

Prelucram la cerere pervaje,blaturi, trepte si contratrepte , glafuri interioare,. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preturi competitive si promotii atractive.

Termen de executie scari si glafuri in 2-3 zile !

Cel mai bun pret compozit quartz ! Cumpara acum compozit quartz de calitate !
 
Mai multe modele de compozit quartz ! 

 

Brilliant Black

Compozit Brilliant Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozite Brilliant White

Compozit Brilliant White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Polar White

Compozit Crystal Polar White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul quartz este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Absolute White

Compozit Crystal Absolute White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Diamond

Compozit Crystal Diamond cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Anthracite

Compozit Crystal Anthracite cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Quartz White

Compozit Crystal Quartz White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Gobi Black

Compozit Globi Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Gobi Grey

Compozit Globi Greycu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Harmonia Altay

Compozit Harmonia Altay cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul quartz este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Harmonia Dolomites

Compozit Harmonia Dolomites cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul quartz este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Carrara

Compozit Noble Carrara cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozitul quartz este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Supreme White

Compozit Noble Supreme White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Troya

Compozit Noble Troya cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Brown

Compozit Starlight Brown cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Grey

Compozit Stralight Grey cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Ruby

Compozit Starlight Ruby cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight White

Compozit Starlight White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Taurus

Compozit Taurus cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Taurus Brown Pearl

Compozit Taurus Brown Pearl cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Sahara blat bucatarie

Crystal Sahara blat bucatarie cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Elegance Dark Grey Quartz

Elegance Dark Grey Quartz cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Nomble Imperial Grey Blat

Nomble Imperial Grey Blat cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozit Starlight Black

Compozit Starlight Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozit quartz Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de blat bucatarie din compozit quartz sau granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret blat compozit ! Termen de executie 2-3 zile.       cere oferta chiar acum !

Cluj Napoca|  Timisoara| Bucuresti|  Oradea|  Sibiu|  Bistrita|