COMPOZIT CUART PENTRU BLATURI DE BUCATARIE

Compozit cuart pentru blaturi de bucatarie este un material neporos, deci foarte usor de intretinut, si igienic. Pe suprafata acestuia nu raman pete, avand  absorbţie zero  (materialul nu lasa apa, respectiv lichidele, sa patrunda in structura). Astfel, este unul din materialele cele mai recomandate din punct de vedere al igienei, suprafata sa nonporoasa impiedicand patrunderea si inmultirea bacteriilor si microorganismelor.Este de asemenea deosebit de rezistent la socuri si zgarieturi!
Varietati de culori si texturi, are un aspect unic, stralucitor si durabil, ceea ce il face alegerea ideala pentru  blaturi de bucatarie si insule, blaturi de baie,glafuri, pardoseli, placari scari interioare,  diverse suprafete de lucru in domeniul food si medical.
  Cuarțul compozit este cel mai des utilizat în fabricarea blaturilor de bucătărie.

Compozit cuart pentru blaturi de bucatarie este un material ideal pentru lucrari de amenajare a locuintei.  Quartzul compozit este de obicei prelucrat asa cum sunt prelucrate și pietrele naturale folosind o mașină de tăiat pe apă sau un disc diamantat. 

   Materialul este produs de obicei în grosimi de 12mm, 20mm sau 30mm. Cele mai comune dimensiuni ale lastrei din quartz compozit sunt de 3040mm x 1440m. Quartzul compozit este mai flexibil și mai dur decât multe tipuri de piatra naturala . Fiind mai puțin poros este un material antibacterian astfel fiind mai bun pentru blaturi de bucătărie decât pietrele naturale.
Deoarece are o structură internă uniformă, nu are crăpături ascunse, prevenind fisurile care apar datorită tensiunii de flexare. Quartzul compozit nu ar trebui să fie folosit la exterior. Expunerea constantă la raze UV poate conduce la decolorări ale pietrei și distrugerea agentului din închegare din rășini.  

Brilliant Black

Compozit Brilliant Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozite Brilliant White

Compozit Brilliant White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Polar White

Compozit Crystal Polar White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Absolute White

Compozit Crystal Absolute White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Diamond

Compozit Crystal Diamond cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Anthracite

Compozit Crystal Anthracite cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Quartz White

Compozit Crystal Quartz White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Gobi Black

Compozit Globi Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Gobi Grey

Compozit Globi Greycu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Harmonia Altay

Compozit Harmonia Altay cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Harmonia Dolomites

Compozit Harmonia Dolomites cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Carrara

Compozit Noble Carrara cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Compozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Supreme White

Compozit Noble Supreme White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Noble Troya

Compozit Noble Troya cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Brown

Compozit Starlight Brown cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Grey

Compozit Stralight Grey cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple. Cmpozit cuart este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight Ruby

Compozit Starlight Ruby cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Starlight White

Compozit Starlight White cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Taurus

Compozit Taurus cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Taurus Brown Pearl

Compozit Taurus Brown Pearl cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Crystal Sahara blat bucatarie

Crystal Sahara blat bucatarie cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Elegance Dark Grey Quartz

Elegance Dark Grey Quartz cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Nomble Imperial Grey Blat

Nomble Imperial Grey Blat cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozit Starlight Black

Compozit Starlight Black cu rezistenta unui granit dar cu aspect rafinat si simetric, cu o greutate redusa si finisaje multiple, compozitul este o alegere optima pentru bucatariile clasice sau moderne oferind un plus de eleganta si stil.

Compozit cuart Rocas Decor
Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de compozit cuart si granit in Cluj Napoca si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora! Cel mai bun pret pentru compozit cuart in Romania. Alege cuart granit de calitate.

blat de compozit cuart Cluj Napoca| blat de compozit cuart Timisoara| blat de compozit cuart Bucuresti| blat de compozit cuart Oradea| blat de compozit cuart Sibiu| blat de compozit cuart Bistrita|