CAPACE DE GARD SI PORTI DIN ARDEZIE

Capace de gard si stalpi din ardezie in Romania. Ardezie pentru exterior este o rocă de origine sedimentară. Formată din argilă cu granule fine si cenusi vulcanice, întărită din cauza presiunii si a temperaturilor inalte in urma cu 400 – 500 milioane de ani. Modul de formare duce la o stratificare care permite spargerea în foi subțiri fără mari eforturi. Piatra ardezie are o rata foarte scazuta de absorbtie (sub 0.4%). Culoarea, relativ uniforma, nu exclude o mare varietate te tonuri. Ardezie in diferite nuanțe de gri, verde,rosu, negru si multicolor. Ardezie exterior este un material clasic, absolut natural. Continuă să fascineze, rămânând în topul preferințelor arhitecților care îl propun cu bucurie pentru lucrări exclusiviste: acoperișuri, fațade, pavaje exterioare sau interioare.

In calitate de producator si importator de piatra naturala ardezie, Rocas Decor detine depozite in Romania. Va punem la dispozitie peste 400000 mp de placaje din ardezie neagra, gri si multicolora, placi de granit, placaje travertin, andezit fiamat. Oferim multiple dimensiuni si finisaje: antichizate, mate, periate sau lustruite. Piatra ardezie pentru placarea de fatada, gard si soclu.

Prelucram la dimensiunea clientilor  blaturi de bucatarie din compozit quartz, trepte pentru scari , glafuri pentru fereste exterior si interior. Executam orice alta aplicatie personalizata nevoilor dumneavoastra. In oricare din locatiile noastre veti gasi intotdeauna preț bun pentru capace de porti si stalpi din ardezie piatra in Romania.            cere oferta chiar acum !

Pentru intretinerea si protectia  piatrei natrale ardezie  este recomandata impermeabilizarea cu solutii profesionale STONETECHN.
Pentru intretinere si protectie fata de agentii externi este obligatoriu impermeabilizarea suprafetelor de piatra.

Capace de porti,gard si stalpi din ardezie in Romania de La Rocas Decor
Va putem oferi consultanta in alegerea de piatra ardezie si andezit in Bucuresti si in toate showroom-urile din tara. Va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de soluția optimă pentru proiectele in care vom colabora ! preț bun pentru capace de gard,porti si stalpi din ardezie piatra naturala în România !

Oferta de ardezie multicolora si neagra in: Cluj NapocaTimisoaraBucurestiOradeaSibiuBistrita|